Άμπερ Χερντ: Το Twitter την καταδίκασε για το «φόρεμα κηδείας»

Άμπερ Χερντ: Το Twitter την καταδίκασε για το «φόρεμα κηδείας»

Με το ίδιο μαύρο φόρεμα εμφανίστηκε η ηθοποιός σε τρεις δικαστικές διαμάχες που είχε με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, το 2016, το 2020 και το 2022

Heard1
Το μικρό μαύρο φόρεμά της κάνει θραύση. Οι αετομάτηδες που παρακολουθούν τις δικαστικές κόντρες διαρκείας ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, εντόπισαν μια εντυπωσιακή ομοιότητα στο ρούχο που επιλέγει η ηθοποιός για τις εμφανίσεις της στις δικαστικές αίθουσες.

Η Άμπερ Χερντ έχει φορέσει το ίδιο μαύρο «φόρεμα κηδείας» την ημέρα που κατέθεσε περιοριστικά μέτρα κατά του 58χρονου πρώην συζύγου της το 2016, καθώς και το 2020 όταν παρευρέθηκε στο δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον του - αλλά και ξανά την Τετάρτη όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι ένορκοι επιδίκασαν στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση. Ο νόμος της Βιρτζίνια ορίζει ότι η ποινική αποζημίωση πρέπει να έχει ανώτατο όριο τα 350.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ντεπ θα λάβει στην πραγματικότητα το συνολικό ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Χερντ από την πλευρά της κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και όχι ποινική αποζημίωση.

Εκείνη την ημέρα, η Χερντ φόρεσε ένα ολόμαυρο σύνολο, αλλά το φόρεμα φαινόταν τρομακτικά ίδιο με τις προηγούμενες φορές.

Τον Μάρτιο του 2021, η Χερντ δημοσίευσε στιγμιότυπα με το ίδιο φόρεμα - ένα το 2016 από τη δίκη του διαζυγίου της και ένα άλλο το 2020 βγαίνοντας από ένα δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες στο Instagram έγραψε: «Ένα φόρεμα, τέσσερα χρόνια διαφορά. Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο πράγμα δύο φορές».

Κλείσιμο

Καταδίκη στο Twitter για το μαύρο φόρεμα
Όπως ήταν αναμενόμενο όταν οι χρήστες του Twitter εντόπισαν το περιβόητο φόρεμα για ακόμα μια φορά τη «στόλισαν» κανονικά και δεν μάσησαν τα λόγια τους.

«Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράμε το ίδιο φόρεμα τρεις φορές. Την ημέρα που κατέστρεψες τη ζωή του, την ημέρα που συμφώνησες να πεις ψέματα στο δικαστήριο, την ημέρα που έχασες», έγραψε με οργή ένας χρήστης του Twitter.

«Αυτό το χειραγωγικό show pony σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει την ετυμηγορία ως κόλπο δημοσίων σχέσεων όταν φόρεσε το "amish-dress- 3 φορές. Όλες οι δημόσιες σχέσεις του κόσμου δεν μπορούν να διορθώσουν τη φήμη της τώρα. Όλοι έχουμε ακούσει τις ηχογραφημένες κασέτες, που δείχνουν την πραγματική Άμπερ Χερντ», σχολίασε κάποιος άλλος.

Heard


«Δεν προσπαθεί η Άμπερ Χερντ να κάνει κάτι φορώντας το ίδιο άσχημο φόρεμα κηδείας; Κυρία μου, απλά κάψτε το», ειρωνεύτηκε ένας ακόμη χρήστης.

«Λατρεύω που η Άμπερ Χερντ φόρεσε το ίδιο μαύρο φόρεμα που φόρεσε για τα περιοριστικά μέτρα, τη δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα τη νίκη στις ΗΠΑ όπου έχασε κατά κράτος. Είμαι σίγουρη ότι προσπαθούσε για κάποιο είδος "ποιητικής δικαιοσύνης", μια στιγμή που συνοψίζεται σε ένα φόρεμα. Αλλά έχασε & αυτό ήταν μια απόλυτη αποτυχία, χαχα», έγραψε κάποιος άλλος.

Θα ασκήσει έφεση 
Παρά την ήττα της από τον πρώην σύζυγό της, η Χερντ αναμένεται να ασκήσει έφεση για το ποσό που της επιδικάστηκε.

«Κανείς δεν θα γράψει επιταγές μέχρι να επιλυθεί οριστικά η υπόθεση - είτε πρόκειται για έφεση είτε για προτάσεις για νέα δίκη, αλλά θα υπάρξουν περισσότερες δικαστικές διαμάχες πριν μάθουμε ποιος θα πληρώσει τι», δήλωσε στην Post ο Χαλίμ Ντανιντίνα, πρώην δικαστής στην Καλιφόρνια.

Ακόμη και η δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, σημείωσε στην εκπομπή «Today» ότι «έχει εξαιρετικούς λόγους» για να ασκήσει έφεση. Στην εκπομπή, μάλιστα αναφέρθηκε στα «αποσιωπημένα στοιχεία» όπως τα χαρακτήρισε.

Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης