Δίκη Ντεπ - Χερντ: Πάνω από 19 δισ. προβολές είχαν τα βίντεο με το hashtag #JusticeforJohnny στο TikTok

Δίκη Ντεπ - Χερντ: Πάνω από 19 δισ. προβολές είχαν τα βίντεο με το hashtag #JusticeforJohnny στο TikTok

Όλες αυτές τις ημέρες, οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών είχαν στήσει το δικό τους «δικαστήριο» στα social media - Το κοινό του ηθοποιού δεν έχει σταματήσει να «ζητωκραυγάζει», με το  hashtag #JusticeforJohnny  να γίνεται viral

depp534
Nικητής βγήκε στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ και το κοινό του ενθουσιάστηκε.

Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και... πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο. Η απόφασή τους, χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Το κοινό του ηθοποιού δεν έχει σταματήσει να «ζητωκραυγάζει» στα social media, μετά τη νίκη του.

Όλες αυτές τις ημέρες, οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών είχαν στήσει το δικό τους «δικαστήριο» στα social media, με τις δηλώσεις υπέρ του Ντεπ να υπερισχύουν.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Κλείσιμο
Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αρχή κιόλας της δίκης, κυριαρχεί το hashtag «#JusticeforJohnny Depp».

Μάλιστα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που «δίνει πίσω στον σταρ τη ζωή του», οι θαυμαστές του «ξεσάλωσαν», κάνοντας τη μία ανάρτηση, μετά την άλλη.

Στην πλατφόρμα του TikTok, το εν λόγω hashtag εμφανίστηκε πάνω από 19,8 δισ. φορές, σε αντίθεση με τους υποστηρικτές της Χερντ που προσπαθούν να «απαντήσουν». Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, καθώς το  το hashtag #JusticeforAmberHeard άγγιξε τις 81 εκατ. δημοσιεύσεις.

Όπως είχε αναφέρει και η νομική ομάδα του ηθοποιού, όποια κι αν ήταν η ετυμηγορία, ο Τζόνι Ντεπ είχε «κερδίσει» την κοινή γνώμη και είχαν δίκιο.

Μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης και την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραφε πως «η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ», στις διαδικτυακές πλατφόρμες άρχισε επίσης να εμφανίζεται επίσης, το hashtag «#TruthWins».


Φυσικά, το κοινό του Χολιγουντιανού ηθοποιού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη νομική του ομάδα, που βοήθησε στη «δικαίωσή» του.




Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Ντεπ-Χερντ: Οι αντιδράσεις μετά τη δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ


Survivor: Η τελευταία επικοινωνία και ο… Βασιλιάς του Άγιου Δομίνικου – Δείτε βίντεο


Γιάννης Στάνκογλου: Μεταμορφώνεται σε Αλέξη Ζορμπά για τις ανάγκες της νέας του παράστασης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης