Κέλι ΜακΓκίλις: Η «Τσάρλι» απουσιάζει από το σίκουελ του «Top Gun» - Η ταραχώδης ζωή της και η χαμηλή αυτοεκτίμηση

Κέλι ΜακΓκίλις: Η «Τσάρλι» απουσιάζει από το σίκουελ του «Top Gun» - Η ταραχώδης ζωή της και η χαμηλή αυτοεκτίμηση

Η γυναίκα που έγινε το «απόλυτο sex symbol» τη δεκαετία του '80 και του '90 έχει εξαφανιστεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας - Η χαμηλή αυτοεκτίμηση, τα περιττά κιλά και η αποκάλυψη πως είναι ομοφυλόφιλη

kelly-mcgillis33
Οι θαυμαστές της διάσημης ταινίας του 1986 «Top Gun», περιμένουν πώς και πώς το σίκουελ «Top Gun: Maverick», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

36 χρόνια αργότερα, οι αγαπημένοι χαρακτήρες της ταινίας επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Ο Άισμαν έχει προαχθεί πλέον, σε ναύαρχο του Βαλ Κίλμερ, ενώ ο Τομ Κρουζ μπαίνει στο πιλοτήριο. Οι αναφορές στον εκλιπόντα Γκουζ, τον χαρακτήρα του Άντονι Έντουαρντς δίνουν και παίρνουν στην ταινία, χάρη στον γιο του, ο οποίος είναι επίσης πιλότος και τον υποδύεται ο Μάιλς Τέλερ.


Ο μόνος χαρακτήρας που απουσιάζει εντελώς από το σίκουελ και σίγουρα, θα λείψει στο κοινό είναι αυτός της «Τσάρλι» ή αλλιώς, Σάρλοτ Μπλάκγουντ. Τον ρόλο της αστροφυσικού και εκπαιδεύτριας πτήσεων, που είχε κερδίσει το ενδιαφέρον του Μάβερικ, υποδυόταν τότε, η Κέλι ΜακΓκίλις.

Κλείσιμο
topgun421


Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, κανείς δεν την κάλεσε να παίξει στο σίκουελ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν την εκπλήσσει καθόλου αυτό, καθώς θεωρεί ότι η αιτία είναι η εμφάνισή της.

«Είμαι μεγάλη σε ηλικία και χοντρή. Αν και είμαι κατάλληλη για ό,τι αντιστοιχεί στην ηλικία μου, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που απαιτεί η συγκεκριμένη σκηνή», είχε δηλώσει η 64χρονη ηθοποιός στο Entertainment Tonight το 2019.

Παρόλα αυτά, νιώθει μια χαρά με τον εαυτό της και φροντίζει να μην αναλώνεται σε τέτοια πράγματα. «Προτιμώ να αισθάνομαι ασφαλής στο πετσί μου, με το ποια είμαι στην ηλικία μου και να μη δίνω αξία σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα», δήλωσε.



Η ΜακΓκίλις έχει αφιερωθεί στη διδασκαλία της υποκριτικής και όχι στους ρόλους στη μεγάλη οθόνη και δηλώνει πως μέσα της νιώθει πιο όμορφη από ποτέ.

Άλλωστε, ποτέ δεν άντεχε τον «σεξισμό και τα στερεότυπα του Χόλιγουντ» κι επέλεξε έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής, μακριά από τα σχόλια του κοινού και την κριτική.

Αν και θεωρούνταν σύμβολο του σεξ και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, δεν είχε ποτέ μεγάλη πίστη στον εαυτό της και ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια με την εικόνα της. Ενώ όλοι πίστευαν πως πρόκειται απλά για μια γυναίκα που δεν έχει γνώση της ομορφιάς και της δύναμής της, τα αίτια της χαμηλής της αυτοεκτίμησης ήταν πιο σοβαρά.

Οι_Κατηγορουμενοι1


Όπως αποκάλυψε το 1987, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Οι Κατηγορούμενοι», η ηθοποιός είχε πέσει θύμα βιασμού το 1982.

Αν και κάποιοι «καλοθελητές» την κατηγόρησαν ότι αποκάλυψε το συμβάν αυτό για εμπορικούς λόγους, η ίδια το διέψευσε και εξήγησε πως για πολλά χρόνια, το κρατούσε για τον εαυτό της και συμμετείχε σε ομάδες θεραπείας για να το ξεπεράσει.

«Άκουγα κάποια θύματα να μιλούν για την εμπειρία του και σκέφτηκα πως το να μη μιλάω για τη δική μου εμπειρία, θα ήταν η πιο δειλή πράξη της ζωής μου», είχε πει.

Ακόμα και τότε, όμως, δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες. Αντιθέτως, σε κάθε της δήλωση συνέχισε να «επιτίθεται» στον εαυτό της: «Δεν νομίζω ότι είμαι όμορφη ή σέξι. Μόνο όταν είμαι στο κρεβάτι με έναν εραστή. Είμαι λίγο υπέρβαρη και έχω και στραβισμό», είχε δηλώσει το 1987 και αποκάλυψε πως στο γυμνάσιο ζύγιζε 95 κιλά, γεγονός που την έκανε να μην φάινεται ελκυστική στα αγόρια.

Όταν χρειάστηκε να γδυθεί μπροστά στην κάμερα, αλλά και τον Χάρισον Φορντ για τις ανάγκες της ταινίας «Μάρτυρας Εγκλήματος», εξήγησε πως ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας της. Παρά την επιτυχία που γνώρισε. «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να βγάζω τα ρούχα μου μπροστά στον οποιονδήποτε. Δεν έχω πολύ καλή εικόνα για τον εαυτό μου κι ένιωσα εντελώς ευάλωτη», είχε δηλώσει τότε.

Kelly_McGillis


Τα χρόνια πέρασαν, η ΜακΓκίλις έκανε ένα μικρό διάλειμμα, έγινε μητέρα και το 1990 επέστρεψε στην υποκριτική. Ωστόσο, η επιστροφή της δεν είχε επιτυχία.

Βέβαια, η προσωπική της ζωή έπαιξε μεγάλο ρόλο και στην καριέρα της. Ο σύζυγός της, Φρεντ Τίλμαν συνελήφθη το 1993 για σεξουαλική παρενόχληση, μόλις πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Οι εξελίξεις φαίνεται πως «κατέστρεψαν» ψυχικά την ΜακΓκίλις, καθώς έκτοτε, «το έριξε» στο αλκοόλ και μπαινόβγαινε σε κέντρα αποτοξίνωσης στη Νέα Ολλανδία της Πενσιλβάνια.

Το 2010 η ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη κι έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τη Μέλανι Λέις. Μάλιστα, οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όμως χώρισαν μετά από δύο χρόνια.

Αν και η ταινία «Top Gun» ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και θα μπορούσε να την επαναφέρει στο προσκήνιο, εκείνη δήλωσε πως είναι πολύ πιο ευτυχισμένη από ότι στο παρελθόν. Τον ρόλο της ανέλαβε η Τζένιφερ Κόνελι.


«Δεν είναι ότι πήρα απόφαση να φύγω από τον κινηματογράφο οπωσδήποτε, απλά στο μεταξύ έγιναν άλλα πράγματα πιο σημαντικά. Μου αρέσει αυτό που κάνω, μου αρέσει το θέατρο. Οι σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους είναι πλέον, πιο σημαντικές από τη σχέση μου με τη φήμη», δήλωσε στο Entertainment Tonight.

Πλέον, νιώθει ικανοποιημένη με τη ζωή της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θεωρεί ότι το «να αφήσει πίσω της τη γυναίκα που ήταν πριν από 35 χρόνια», ήταν η πιο σοφή απόφαση για εκείνη.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»

Γουδή - Κυψέλη σε 13' με τη Γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει

Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης