Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»

Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»

O θρύλος των Rolling Stones  πιστεύει ότι υπερτερεί από τον 28χρονο σταρ και ότι απλά του μοιάζει... επιφανειακά

mick_vs_harry_xr
Οι συγκρίσεις με τον Χάρι Στάιλς φαίνεται να έχουν κουράσει τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίος δεν δίστασε να αφήσει το σχόλιό του, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τόσο οι παρόμοιες στυλιστικές τους επιλογές και το μακιγιάζ τους, όσο και οι μουσικές κατευθύνσεις τους, είναι ο λόγος που oι δύο καλλιτέχνες και σταρ της μουσικής βοομηχανίας, γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης. Παρόλα αυτά, ο θρύλος των Rolling Stones, έχει διαφορετική άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος, δεν φαίνεται να συμμερίζεται και πολύ την άποψη, ότι ο Στάιλς θυμίζει αρκετά τον ίδιο στα νιάτα του, καθώς ο Τζάγκερ πιστεύει ότι υπερτερεί από τον 28χρονο σταρ και ότι απλά του μοιάζει... επιφανειακά.

Μιλώντας στους «Sunday Times», ο τραγουδιστής είπε αναφερόμενος στη σύγκριση με τον Στάιλς:

«Τον συμπαθώ, έχουμε μία καλή σχέση, αλλά ελάτε τώρα. Εγώ φορούσα πολύ περισσότερο μακιγιάζ στα μάτια μου, ήμουν πιο “ανδρόγυνος”» και συνέχισε τονίζοντας ότι: «δεν έχει ούτε τη φωνή μου ούτε τις κινήσεις μου στη σκηνή».



Αργότερα, ο Μικ Τζάγκερ ανέφερε ότι ανάμεσά τους υπάρχει μόνο μία επιφανειακή ομοιότητα με τον ίδιο, όταν ήταν νεότερος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρι Στάιλς έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως ο Τζάγκερ αποτελούσε πάντα μία από τις βασικότερες και μεγαλύτερες επιρροές του. Τον είχε αποκαλέσει μάλιστα, «τον πιο κουλ άνθρωπο στον πλανήτη».

Δείτε ένα βίντεο, στο οποίο ο Στάιλς μιμείται τον Τζάγκερ

Harry Styles is Mick Jagger
Κλείσιμο



Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Τζάγκερ αναφέρεται στον Στάιλς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2015, είχε αναφέρει ότι: «Τον ξέρω. Έρχεται να με δει σε πολλές συναυλίες και ναι μπορώ να δω την επιρροή (πάνω του). Δεν του λέω τίποτα, απλά ότι είναι ωραίος. Μου αρέσει. Είναι πολύ αξιοπρεπής».



Σε άλλο σημείο της πρόσφατης συνέντευξης που παραχώρησε στους «Sunday Times», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Τσάρλι Γουότς, τον ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος έφυγε από τη ζωή  τον Αύγουστο, σε ηλικία 80 ετών.

«Δεν περιμένω πραγματικά να είναι εκεί πια, αν γυρίσω κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Αλλά τον σκέφτομαι. Όχι μόνο στις πρόβες ή στη σκηνή, αλλά και με άλλους τρόπους. Μου λείπει ως μουσικός και ως φίλος».

Τέλος, δήλωσε ότι: «Απολαμβάνω να ανεβαίνω στη σκηνή και να κάνω τα δικά μου. Αυτό κάνω. Θέλω όλοι να περνάνε καλά και να ξεχνούν τα προβλήματα της ζωής τους για λίγες ώρες, απλά να χαλαρώνουν και να έχουν ένα ωραίο απόγευμα».





Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας

Σκληρό παζάρι με όπλο την επισιτιστική κρίση από Μόσχα – Παρέμβαση ΝΑΤΟ ζητά το Κίεβο

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμας υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την άμβλωση από τη σύλληψη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης