Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο: «Δεν περίμενα να πάρει έκταση, στενοχωρέθηκα»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο: «Δεν περίμενα να πάρει έκταση, στενοχωρέθηκα»

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη φάρσα που είχε κάνει σε συναδέλφους του στο θέατρο που έπαιζαν - Τηλεφώνησε πριν την παράσταση, άλλαξε τη φωνή του και τους προειδοποίησε ότι υπάρχει βόμβα στο κτίριο

xatziaggelakis
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κι αναφέρθηκε στον ρόλο του στη «Μουρμούρα», την αγάπη του για τη φωτογραφία, αλλά και τη φάρσα που είχε κάνει για βόμβα σε θέατρο και κατέληξε στο τμήμα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «2night Show» και αρχικά, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία.

«Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Πολλές φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3gflbav8s1)

«Τώρα μπαίνω στο επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη φάρσα που έκανε σε θέατρο, που εργαζόταν πριν κάποιους μήνες και είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο, ο ηθοποιός δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με την εξέλιξη.

«Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου ουσιαστικά. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Δεν ήταν καν φάρσα, ένα πείραγμα ήταν, που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Η παράσταση δεν έγινε ποτέ τελικά. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει», δήλωσε κι ανέφερε πως το ίδιο είχε συμβεί πριν κάποια χρόνια με τη Φωτεινή Αθερίδου.

«Στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο, αλλά κατέληξα στο κρατητήριο», ανέφερε κι εξήγησε πόσο άσχημα λειτούργησε το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3gn6k5isap)
Κλείσιμο

«Βγήκε το όνομά μου, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπεται. Είναι παράνομο. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά. Άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δεν θα μου μίλαγαν ποτέ, δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Οι δημοσιογράφοι κι οι εκπομπές ψάχνουν αφορμή. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως, που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε», δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.



Ειδήσεις σήμερα:

Το «ελληνοαμερικανικό ειδύλλιο» κακά μαντάτα για την Άγκυρα

Ο γιος του Μπολσονάρου μιλάει για «στημένες» εκλογές και «πολιτική αστάθεια» στη Βραζιλία

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θεωρείται "στενή επαφή" της κόρης του Άσλεϊ που βρέθηκε θετική στην Covid-19

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης