Ειρήνη Στεριανού: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει σε οντισιόν»

Ειρήνη Στεριανού: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει σε οντισιόν»

Οι σπόντες του μοντέλου για το GNTM, αλλά και η εξομολόγηση για τις φωτογραφίες που διέρρευσε ο πρώην σύντροφός της

Anna_Sterianou
Αποκαλύψεις έκανε η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, εξομολογήθηκε πως σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που έκανε για το ριάλιτι μοντέλων.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Στεργιανού εκτόξευσε τα πυρά της εναντίον του GNTM, του ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετείχε και έγινε γνωστή μέσα από αυτό.

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο καθώς ο πρώην σύντροφός της, δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους. Όπως είπε δεν ήθελε να το πει στην αρχή στους γονείς της.

«Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjvw6cdue6rt)


Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ «βλέπουν ενδείξεις» πως Ουκρανοί εκτοπίζονται παρά τη θέλησή τους στη Ρωσία

Μπακς- Σέλτικς 108-116: Χόρφορντ και Τέιτουμ «λύγισαν» τον Γιάννη και πήραν πίσω το πλεονέκτημα (vid)


Christie’s: Πωλήθηκε πασίγνωστο πορτρέτο της Μέριλιν Μονρό του Άντι Γουόρχολ στην τιμή-ρεκόρ των 195 εκατ. δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης