Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται με τις «γυναίκες της ζωής της» και στέλνει ένα μήνυμα για τη μητρότητα

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται με τις «γυναίκες της ζωής της» και στέλνει ένα μήνυμα για τη μητρότητα

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας - «Δεν είναι ένα τέλειο πλάσμα η μητέρα, είναι όμως ένα πλάσμα μοναδικά σημαντικό», έγραψε μεταξύ άλλων

meleti
Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Το Instagram σήμερα έχει γεμίσει με μανούλες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, που θέλουν να στείλουν τις δικές τους ευχές ή να «ευχαριστήσουν το σύμπαν» για την ευλογία να αποκτήσουν παιδάκια.

Η διάσημη παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, τη γιαγιά της, αλλά και την κόρη της και έγραψε το δικό της μήνυμα για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να εκφράσει πόσο μοναδικό είναι για εκείνη το ταξίδι της μητρότητας και πόσο τυχερή είναι που βιώνει αυτή την ανιδιοτελή αγάπη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Η μαμά της μαμάς, της μαμάς της Αλεξάνδρας… 4 γενιές. 4 γυναίκες. Η μια επιδρά στην άλλη με έναν τρόπο καταλυτικό. Μοναδικό. Μέσα από τον οποίο έρχεται αμφότερα η διαμόρφωση αλλά κ η μεταμόρφωση. Δεν είναι ένα τέλειο πλάσμα η μητέρα. Είναι όμως ένα πλάσμα μοναδικά σημαντικό. Μέσα από το προσωπικο μου ταξίδι αυτά τα 4 χρόνια στο ρόλο της μαμάς, κατάλαβα πως Αν αγαπιέται κάποιος αυθεντικά ανιδιοτελώς είμαστε εμείς. Από τα παιδιά μας. Ας απολαύσουμε τη σημερινή μέρα κ ας αντιληφθούμε ποσό σημαντικό είναι να αγαπάμε όσο πιο ειλικρινά, όσο πιο βαθιά. Να αγαπάμε άνευ όρων. Να αγαπάμε χωρίς προϋποθέσεις. Να αγαπάμε με ειλικρινή αποδοχή. Να αγαπάμε χωρίς επίκριση. Να αγαπάμε ελεύθερα. Να αγαπάμε χωρίς προσδοκίες. Να αγαπάμε τα παιδιά μας γι αυτό το τόσο σπουδαίο που είναι από μόνα τους. Χρόνια πολλά!».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, εκρήξεις και πυκνοί καπνοί - Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της με τον Ρονάλντο

«Απόλυτος αυτοσκοπός η άμυνα μας» τονίζει ο Χαρδαλιάς από το συνέδριο της ΝΔ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης