Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο

Η τραγουδίστρια πέρασε την Κυριακή του Πάσχα στη Δράμα με τις γυναίκες της ζωής της - Δείτε την τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Natassa_Theodoridou
Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε την ονομαστική της εορτή και πέρασε τη χθεσινή ημέρα με την οικογένειά της.

Η τραγουδίστριά δεν πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Αθήνα, αλλά ταξίδεψε στο χωρίο της, στη Δράμα, για να είναι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο λόγος για τη γιαγιά, τη μητέρα, τις δυο θείες της αλλά και τη μια από τις κόρες της Ανδριάννα, με τις οποίες και φωτογραφήθηκε για να δημοσιεύσει το στιγμιότυπο στο Instagram.

Μετά το πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ανάρτησε τη φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η ερμηνεύτρια απάντησε στις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική της εορτή, ενώ σύστησε στους ακόλουθούς της και την οικογένειά της. Δεν παρέλειψε μάλιστα, να αναφέρει και την κόρη της, Χριστιάνα, η οποία δεν ήταν μαζί τους στο χωριό.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ποσό ζεστές οι ευχές σας σήμερα…όσο ζεστή είναι και η ελληνική οικογένεια.. να σας συστήσω τις γυναίκες της δικής μου…η γιαγιά μου η Νίνα..η μαμά μου η Σοφία.. η θεία μου και (μαμά μου) η Κούλα η θεία μου Λίτσα η Αντριάνα μου.. μας λείπεις @kris_betta_»


Η οικογένεια φαίνεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία δημοσιεύσει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με πρόσωπα από το στενό της περβάλλον. Την «πρρωτιά» παίρνουν οι κόρες της, οι οποίες εμφανίζονται στις αναρτήσεις της μητέρας τους στο Instagram.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο αντιστάρ συνταξιούχος με τα τρία Όσκαρ εστιάζει πλέον στην... ξυλουργική

Συναγερμός στο Πεκίνο - Φόβοι ότι θα επιβληθεί και εκεί lockdown μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Δευτέρα του Πάσχα με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη - Πού μπορεί να βρέξει













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης