Στάθης Σταμουλακάτος: «Έχουν γυριστεί τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε της “Σκοτεινής θάλασσας”»

Στάθης Σταμουλακάτος: «Έχουν γυριστεί τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε της “Σκοτεινής θάλασσας”»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την πλοκή της δραματικής σειράς του Mega - Δείτε βίντεο

stathis
Για τη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA και για την προσωπική του ζωή μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη ο γνωστός ηθοποιός, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Στάθης Σταμουλακάτος τόνισε ότι θα του άρεσε η τηλεόραση αν γίνονταν δουλειές σαν τη «Σκοτεινή θάλασσα» και ανέφερε για τη συμμετοχή του: «Είπα “ναι” στην τηλεόραση και στη «Σκοτεινή Θάλασσα» εξαιτίας του σκηνοθέτη Γρήγορη Καραντινάκη. Έχει γυρίσει τρεις διαφορετικές βερσιόν για το τέλος, για να μην ξέρει κανένας το τέλος». Αποκάλυψε επίσης ότι στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα δούμε τις περισσότερες ανατροπές.

Για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν ξέγνοιαστα. Είχα φτωχικά παιδικά χρόνια, αλλά όχι στερημένα. Η μητέρα μου μού παρείχε όσα μπορούσε. Οι γονείς μου χώρισαν στα πέντε μου, έμεινα με τη μητέρα μου, και τον πατέρα μου τον ξαναείδα στην κηδεία του, όπου γνώρισα και τον ετεροθαλή αδερφό μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj4qlugrgxdt)

Συγκεκριμένα για τον πατέρα του, είπε: «Δεν του κράτησα ποτέ κακία ούτε η μητέρα μου είπε ποτέ κακό λόγο γι’ αυτόν. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, συγκρούστηκαν, αλλά τον πατέρα μου δεν τον μίσησα ποτέ».

Κλείσιμο
Σε αντίθεση με τους ρόλους που έχει υποδυθεί, ο Στάθης Σταμουλακάτος είπε για τον πραγματικό χαρακτήρα του ότι δεν είναι σκληρός: «Μπορώ να πω ότι είμαι σαν “μπέμπης”. Δεν κάνω συγκλονιστικά πράγματα, δεν μιλάω πολύ και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο της γυναίκας μου», πρόσθεσε.

Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι η γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια, ντρέπεται να τον δει στο θέατρο: «Δεν μπορεί να συνηθίσει αυτό που βλέπει στο σπίτι με αυτό που είμαι πάνω στη σκηνή».

Για τη στενή του σχέση με τον Γιάννη Οικονομίδη, σε πολλές από τις ταινίες του οποίου έχει πρωταγωνιστήσει, ανέφερε: «Με είδε το 2005 στο θέατρο “Επί Κολωνώ”, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε έγινε ο μεγάλος αδελφός που δεν είχα ποτέ».

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Στάθη Σταμουλακάτου περιλαμβάνουν συμμετοχή στον «Αίαντα» του Σοφοκλή, που θα ανέβει από το Εθνικό το καλοκαίρι στην Επίδαυρο: «Θα κολυμπήσω στα βαθιά και θα προσπαθήσω να κόψω και το τσιγάρο γι’ αυτή την παράσταση», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Η… αποκάλυψη της Μέλισσας και το «μωρό» που ήθελε να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Από τους 27.000 νεκρούς στην Ελλάδα, οι 22.000 ήταν ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης