Ποιος είναι ο Σπύρος Καίσαρης που έχει «τρελάνει» με τη φωνή του το TikTok

Ποιος είναι ο Σπύρος Καίσαρης που έχει «τρελάνει» με τη φωνή του το TikTok

O 23χρονος τραγουδιστής του «Χίλια Δάκρυα» έχει ξεπεράσει τους 27 χιλιάδες followers και κάτω από κάθε του νέο video, συγκεντρώνονται εκατοντάδες ενθουσιώδη σχόλια για τη φωνή του

Spyros-Kaisaris-1
Πλατύ χαμόγελο, βλέμμα στην κάμερα και… «Πάμε μαζί!». Ποιος βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό @itsmekaisaris που έχει προκαλέσει αμόκ με τη φωνή του στο TikTok;

Ο Σπύρος Καίσαρης εμφανίστηκε μόλις πριν λίγους μήνες στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφόρησε το Χίλια Δάκρυα μόλις το Φεβρουάριο, αλλά ήδη μετρά πάνω από 27.000 followers, σχεδόν 500.000 likes και πολλές εκατοντάδες σχόλια κάτω από κάθε του νέο video. Αρχικά έγινε viral χάρη στο χιούμορ του, με ένα… χιτάκι για τον covid που συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο views, όμως σταδιακά έγινε γνωστός για τις φωνητικές του ικανότητες.
Screenshot_1
Μιλώντας στην κάμερα με ζεστό χαμόγελο που σε κερδίζει από την πρώτη ματιά και διασκευάζοντας με δικό του τρόπο από Αντώνη Ρέμο, Γιάννη Πλούταρχο και Νίκο Οικονομόπουλο, μέχρι ΜΕΛΙSSES, Γιώργο Σαμπάνη, Γιάννη Πουλόπουλο και Σταμάτη Κραουνάκη, ο νεαρός τραγουδιστής βρήκε γρήγορα το κοινό του στο TikTok κι εκείνο μοιάζει ξετρελαμένο μαζί του.

Ποιος είναι όμως ο Σπύρος Καίσαρης; Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του νησιού, όταν ήταν μόλις 7 ετών. Τα σχολικά του βιβλία γέμισαν στιχάκια που έγραφε ο ίδιος, ενώ οι παιδικοί του φίλοι τον θυμούνται πάντα με μια κιθάρα στο χέρι, να παίζει και να τραγουδά σε κάθε ευκαιρία.


Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν ο Σπύρος ανέπτυξε την αγάπη του και το ταλέντο του στη μουσική, φτιάχνοντας τη δική του ταυτότητα, που δεν μπαίνει εύκολα σε μουσικά καλούπια. Εξάλλου οι επιρροές του ποικίλουν, αφού ξεκινούν από τον Αντώνη Βαρδή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φτάνουν μέχρι τον Robbie Williams και τον Shawn Mendes. Τα τραγούδια του είναι σαν τον ίδιο: γοητευτικά, ειλικρινή, αυθεντικά, φρέσκα, χωρίς φραγμούς και στερεότυπα. Ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από έναν νέο του σήμερα, γεμάτο ζωντάνια και έντονα συναισθήματα. Αυτά ήταν που ενθουσίασαν τον γνωστό παραγωγό Γιώργο Κυβέλλο και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Akti Music, ο οποίος δεν δίστασε στιγμή να υπογράψει με τον Σπύρο Καίσαρη.

Έτσι το πρώτο του τραγούδι, μια ερωτική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα με τίτλο «Χίλια Δάκρυα», κυκλοφόρησε μόλις τον Φεβρουάριο.

Κλείσιμο
Σπύρος Καίσαρης - Χίλια Δάκρυα (Official Music Video)


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης