Λούκας Γιώρκας: «Το X-Factor ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω στον χώρο»

Λούκας Γιώρκας: «Το X-Factor ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω στον χώρο»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου, αλλά και την πορεία του στο τραγούδι - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

GIORKAS
Για την εμπειρία του στο X-Factor και την αναγνώριση που πήρε μετά τη συμμετοχή του, μίλησε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι ανέφερε αρχικά, πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε όσα ακολούθησαν μετά τη συμμετοχή του στο show.

«Σε καμία περίπτωση, δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον, είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου, η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου αργότερα, έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι "Αν μ' αγαπάς". Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε αρχικά o Λούκας Γιώρκας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj35ibw7o2gh)

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά. Τώρα βέβαια, της φερόμαστε "βασιλικά". Είμαι μακριά από την οικογένειά μου εδώ και 17 χρόνια, μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου», εξήγησε.

«Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου, εκείνα έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι, την έχω εγώ», τόνισε ο τραγουδιστής.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης