Βασίλης Ζούλιας: «Σταμάτησα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στα 29 μου, είχα φτάσει στον πάτο»
«Αν παραδεχτείς την αδυναμία σου, αμέσως μετά αποκτάς δύναμη. Πρέπει να πατώσεις συναισθηματικά και να μην αντέχεις άλλο», είπε ο σχεδιαστής μόδας
Ο Βασίλης Ζούλιαςήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και πως κατάφερε να τα ξεπεράσει.
«Αν παραδεχτείς την αδυναμία σου, αμέσως μετά αποκτάς δύναμη. Πρέπει να πατώσεις συναισθηματικά και να μην αντέχεις άλλο. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο. Έκανα χρήση ναρκωτικών για πολλά χρόνια κι αλκοόλ. Μέχρι που στα 29 μου, το 1992 σταμάτησα. Έφτασα σε πάτο», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας για να συνεχίσει: «Δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλή και δεν την άκουσα ποτέ. Σήμερα είναι πολύ εύκολο να ζητήσει κάποιος βοήθεια. Αν μπορώ να εμπνεύσω κάποιον και να πει ότι ο Βασίλης είναι 30 χρόνια καθαρός, ίσως να τo κάνω κι εγώ. Πατώντας ένα κουμπί μπορεί κάποιος να βρει πολύ εύκολα βοήθεια».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.