Έιμι Σούμερ: «Το πιθανότερο είναι να διαγνωστεί κι ο γιος μου με αυτισμό, όπως ο μπαμπάς του»

Έιμι Σούμερ: «Το πιθανότερο είναι να διαγνωστεί κι ο γιος μου με αυτισμό, όπως ο μπαμπάς του»

Η ηθοποιός μίλησε για τον αυτισμό, με τον οποίο διαγνώστηκε ο άνδρας της - «Ο σύζυγός μου είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, δεν θα έπρεπε να εύχομαι να είναι κι ο γιος μου έτσι;», είπε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε πώς θα διαχειριστεί μία τέτοια διάγνωση και στο παιδί της

schumer
Για τον γιο της και τις πιθανότητες να διαγνωσθεί με αυτισμό μίλησε η Έιμι Σούμερ.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast της Τσέλσι Χάντλερ για τον σύζυγός της, Κρις Φίσερ, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό, όταν έγινε ενήλικας κι εξήγησε πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο και ο γιος της να το έχει κληρονομίσει.

«Στατιστικά, νομίζω πως οι πιθανότητες γέρνουν προς τα εκεί, να έχει δηλαδή αυτισμό. Οι γονείς έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να το χειριστούν αυτό. Στο μυαλό μου, το να έχεις ένα παιδί με σοβαρό αυτισμό είναι πολύ δύσκολο. Αλλά αν ο Τζιν καταλήξει με κάποια τέτοια διαταραχή, θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω χωρίς να ανησυχώ, αλλά ούτε και να ελπίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Η ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά στον αυτισμό στο παρελθόν κι είχε αναφέρει πως έχει πολλούς κοντινούς ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί στο Φάσμα του αυτισμού.

«Νομίζω ότι δεν κάνουν διαγνώσεις μέχρι το παιδί να φτάσει 6 ετών το λιγότερο. Μπορείς να δεις κάποια σημάδια, αλλά η διάγνωση δεν έρχεται μέχρι αρκετά αργότερα», ανέφερε η Έιμι Σούμερ.

Κλείσιμο

Όταν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο κοινό της στα social media ότι ο σύζυγός της έχει διαγνωστεί με αυτισμό και κάποιοι τη ρώτησαν πώς θα το διαχειριζόταν, αν το κληρονομούσε και το παιδί της, η ίδια είχε απαντήσει: «Ο σύζυγός μου είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ευγενικός, αστείος, ενδιαφέρων και ταλαντούχος. Τον θαυμάζω πολύ. Δεν θα έπρεπε να εύχομαι να είναι κι ο γιος μου έτσι;».




Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του Ουκρανού διαπραγματευτή, ήρωας λέει το Κίεβο, για προδοσία μιλάνε οι Ρώσοι

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης