Με αφορμή τη συζήτηση τηςΕλένης Μενεγάκημε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με το επίθετο που παίρνει ένα παιδί, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα περιστατικό από τον γάμο της, που της είχε κάνει εντύπωση.
Στην συζήτησή τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως δεν είναι κακό να έχει μια γυναίκα το όνομα του συζύγου της, αν θέλει και η ίδια και τόνισε πως πολλές φορές και τα παιδιά παίρνουν το επίθετο και των δύο γονιών τους.
Σε αυτό συμφώνησε και η Ελένη Μενεγάκη και με αφορμή την συγκεκριμένη κουβέντα, θυμήθηκε μία ερώτηση που της είχε κάνει ο ιερέας πριν τον γάμο της με τονΓιάννη Λάτσιο και της έιχε κάνει εντύπωση.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.