Τζώνυ Θεοδωρίδης για βιαστές: «Η φυλακή δεν φτάνει, θέλω να έχουν παραδειγματική τιμωρία»

Τζώνυ Θεοδωρίδης για βιαστές: «Η φυλακή δεν φτάνει, θέλω να έχουν παραδειγματική τιμωρία»

«Η τιμωρία στον βιασμό για εμένα, είναι κόψιμο κανονικά. Ευνουχισμός. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή θα ήταν ό,τι καλύτερο να υπήρχε τώρα για ανθρώπους αυτού του είδους», λέει ο ηθοποιός

johny_theodoridis_xr
Για το κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του πήρε θέση ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μέσα από συνέντευξή του. Ο ηθοποιός μάλιστα ζητάει την παραδειγματική τους τιμωρία.

Συνάδελφοί σας βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες. Σοκαριστήκατε; Είχατε συνεργαστεί με κάποιον από αυτούς;
Αρχικά δεν μπορώ να σου πω ότι σοκαρίστηκα, καθώς από τους ανθρώπους που δεν ξέρω, τα περιμένω όλα, ίσως και από αυτούς που ξέρω. Ο άνθρωπος πια έχει γίνει ένα περίεργο ον. Τον Πέτρο τον ήξερα μέσα από παρέες στις οποίες είχαμε συναντηθεί, αλλά δεν είχα κάποια γνώμη. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, αν δεν έχουν μυαλό, μπορούν να πάθουν πολλά κακά πράγματα. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, τον ξέρω από παλιά, γιατί ήμασταν από πιτσιρικάδες μαζί σε παρέα, ωστόσο δεν γνώριζα καθόλου την προσωπική του ζωή. Αν είχα ακούσει κάτι, ειδικά εγώ που έχω τρεις κόρες, θα τρώγανε πάρα πολύ ξύλο από εμένα. Τώρα για τους εκβιασμούς, τους βιασμούς και τις παρενοχλήσεις, μπορώ να σου πω ότι είμαι ενάντια σε κάθε είδους βία. Η τιμωρία στον βιασμό για εμένα, είναι κόψιμο κανονικά. Ευνουχισμός. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή θα ήταν ό,τι καλύτερο να υπήρχε τώρα για ανθρώπους αυτού του είδους. Δεν αξίζει να ζούνε, να υπάρχουνε. Η φυλακή δεν φτάνει, γιατί κάποια στιγμή θα βγεις και θα το ξανά κάνεις. Αν αποδειχτεί ότι οι συγκεκριμένοι έχουν κάνει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούνται, θέλω να έχουν παραδειγματική τιμωρία. Το ποια θα είναι ας το αποφασίσει το δικαστήριο.

Πιστεύετε ότι θα σταματήσουν τέτοια απαράδεκτα σκηνικά;
«Όχι, δεν θα σταματήσουν. Γι’ αυτό και σου είπα πριν πως αν εγώ του έκοβα τα γεννητικά όργανα αυτουνού του ανθρώπου, ίσως και να σταμάταγαν οι επόμενοι. Ίσως πουν ότι έχω αντιλήψεις που ανήκουν στον μεσαίωνα, αλλά δεν με πειράζει», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η κυβέρνηση για την πρόταση μομφής

Πώς δίνονται ειδικές άδειες σε εργαζομένους όταν νοσούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, oι νέες υπουργικές αποφάσεις

Η κοκαΐνη ήταν το μυστικό συστατικό της μεταμόσχευσης καρδιάς από χοίρο σε άνθρωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης