Στο «Σπίτι με το MEGA» ο Θανάσης Πολυκανδριώτης για μία υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:40, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21:40, το «Σπίτι με το MEGA»υποδέχεται τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
Σε μια υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του, ο Θανάσης Πολυκανδριώτηςπαρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες «ταξίδεψε» την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο. Θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια από το «Ατελείωτο ταξίδι» και το «Τι έκανα για πάρτη μου» μέχρι τα «Βραδιάζει» και «Τα πήρες όλα».
Μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή θα βρεθούν οι αγαπημένοι του φίλοι Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης και Πέννυ Μπαλτατζή. Special guest, σε μια σύμπραξη-έκπληξη, ο πιανίστας Alain Lefèvre. Συμμετέχει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εμφανίζονται επίσης οι σολίστες του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλάς και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος. Τη βραδιά παρουσιάζει η Μαρίνα Ασλάνογλου.
Δείτε το τρέιλερ:
Το «Σπίτι με το MEGA» μας προσκαλεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:40, σε μια βραδιά με τη σφραγίδα του Θανάση Πολυκανδριώτη, γεμάτη ήχους της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής που θα μας συγκινήσουν.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.