Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το ξεκίνημά της στο μουσικό στερέωμα, τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη και τις απώλειες που της στοίχισαν

lizeta
Συνέντευξη παραχώρησε η Λιζέτα Νικολάου και  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη και τον χωρισμό που επηρέασε την καριέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε αρχικά στο πώς ξεκίνησε η σχέση της με το τραγούδι.

«Είμαι η πρώτη Λιζέτα στην Ελλάδα, δεν είχε άλλη αυτό το όνομα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ και το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το διάλεξε ο Σούκας. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα ακόμα στο γυμνάσιο, τραγουδούσα σε μια μπουάτ χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια. Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε "η μπέμπα τραγουδάει καλύτερα κι από τη Μοσχολιού". Άφησα την καριέρα μου στην τύχη της, αλλά δεν έχω κανένα απωθημένο, η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4dut2g98u1-st)


Στη συνέχεια, μίλησε για το γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη και εξήγησε πως ο χωρισμός τους έκανε κακό τόσο στην καριέρα της, όσο και στην ίδια.

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και μετά χωρίσαμε. Μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη. Για το γιο μου ήμουν και μάνα και πατέρας μαζι. Ο γάμος μου με τον Λιάνη έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ κι ας είχα μια σχέση μετά για 16 χρόνια, ούτε ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια και το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4dtdaxynn5-st)
Κλείσιμο


Τέλος, η φωνή της ράγισε στον αέρα, όταν μίλησε για τις απώλειες που τη σημάδεψαν. Όπως αποκάλυψε, έχει χάσει και τα δύο αδέρφια της, γεγονός που της στοίχισε πολύ. «Έχασα το μεγάλο μου αδερφό, τον Σωκράτη και μετά, τον άλλο αδερφό μου τον Αλέκο. Δεν τα αντέχω εγώ αυτά. Για τον Αλέκο δεν πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα για να τον βοηθήσω», είπε κλείνοντας.





Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης