Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Πρόκειται για το «45 Wine and Whiskey», το οποίο βρίσκεται εντός του Πύργου Τραμπ στο Μανχάταν

trump-bar-arthro
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας πολλά χρόνια πριν βάλει πλώρη για τον Λευκό Οίκο. Η ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν μπορεί να του στοίχισε και να αναγκάστηκε να μετακομίσει «συν γυναιξί και τέκνοις» στην πολυτελή του έπαυλη Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα, αλλά στα τέλη Νοεμβρίου άνοιξε ένα νέο μπαρ στη Νέα Υόρκη, που είναι καθόλα «προεδρικό»...




Πρόκειται για το 45 Wine and Whiskey, σαφώς εμπνευσμένο από το ό,τι ο ίδιος χρημάτισε 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, το οποίο βρίσκεται εντός του Πύργου Τραμπ στο Μανχάταν. Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Αμερικανού κροίσου είναι ένα πολυτελές μπαρ με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια, χρυσά φωτιστικά και πολλές φωτογραφίες - 40 για την ακρίβεια - του τέως προέδρου, από την εποχή της θητείας του στον Λευκό Οίκο.



Σε περίοπτη θέση στο κέντρο του μπαρ δεσπόζει μια μεγάλη φωτογραφία του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο ενώ σε μικρότερες εικονίζεται ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος με την σύζυγό του Μελάνια, με συνεργάτες του αλλά και με την βασίλισσα Ελισάβετ από την επίσκεψη του τέως προεδρικού ζεύγους στο Λονδίνο. Στο άκρως πολυτελές μπαρ υπάρχει και μια φωτογραφία του Τραμπ με τον ισχυρό άνδρα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν από την συνάντηση των δύο ηγετών στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που ορίζει τα σύνορα μεταξύ Νοτίου και Βορείου Κορέας, στις 30 Ιουνίου του 2019.

Κλείσιμο
Τα κοκτέιλ στο νέο μπαρ του Τραμπ είναι, κυρίως, θεματικά από την τετραετή θητεία του στην προεδρία των ΗΠΑ, με ονόματα όπως «Forty Five», το οποίο συνοδεύεται με Diet Coke, το αγαπημένο αναψυκτικό του τέως προέδρου, «The West Wing», «Rose Garden» και «The Flotus».


Επίσης, στο μπαρ σερβίρεται και το κρασί που παράγει σε ιδιόκτητους αμπελώνες η οικογένεια του τέως προέδρου και το οποίο ονομάζεται - πώς αλλιώς; - «Trump Wine». Πάντως, η βρετανική ιστοσελίδα Guardian, που επισκέφθηκε το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Τραμπ αλλά και αμερικανικά περιοδικά, που ειδικεύονται στην εστίαση και την ψυχαγωγία, αναφέρουν ότι οι τιμές στο μπαρ του τέως προέδρου είναι άκρως «αλμυρές».



Ενδεικτικά το κοκτέιλ «Forty Five» κοστίζει 45 δολάρια ενώ οι τιμές των υπόλοιπων κοκτέιλ κυμαίνονται από 24 έως 29 δολάρια. Όλα τα κοκτέιλ συνοδεύονται από δύο μικρά μπέργκερ.


Στην είσοδο του μπαρ τους επισκέπτες καλωσορίζουν περίπου 10 αμερικανικές σημαίες ενώ μια μεγάλη γαλάζια επιγραφή προειδοποιεί: «Η πολιτεία της Νέας Υόρκης επιτρέπει την είσοδο στην επιχείρηση μόνο σε εμβολιασμένους. Όσοι είναι άνω των 5 ετών υποχρεούνται να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για την Covid - 19».





Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα ξεκινά η εκπαίδευση των πρώτων 400 πανεπιστημιακών αστυνομικών, ανακοίνωσε ο Γεραπετρίτης

Πήρε εξιτήριο ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Κίνα: Σε τριτοκοσμικά «στρατόπεδα καραντίνας» απομονώνονται οι πολίτες ανάμεσά τους έγκυες και παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης