Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Ο 42χρονος Χαβανέζος ηθοποιός και η 54χρονή πρώην σύντροφός του ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω του Instagram

zoejason_2
Ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ χώρισαν μετά από 16 χρόνια ως ζευγάρι και παντρεμένοι, όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» μέσω Instagram την Τετάρτη.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών», ξεκίνησε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Συνέχισε, «και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από τον γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε».

Ολοκληρώνοντας με λίγη ποίηση, η ανάρτηση κατέληξε: «Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει».


Κλείσιμο
Ο 42χρονος ηθοποιός που προσφάτως πρωταγωνίστησε και στο «Dune», είπε ότι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά την 54χρονη Μπονέ, μέσω του ρόλου της στο «The Cosby Show». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι είχαν παντρευτεί από το 2007, τελικά ο γάμος έγινε τον Οκτώβριο του 2017. Μέσω αυτού του γάμου ο Μομόα έγινε πατριός της Ζόε Κράβιτς, την οποία η Μπονέ απέκτησε όταν ήταν μαζί με τον τραγουδιστή Λένι Κράβιτς.

Όπως είχε αποκαλύψει κάποτε ο Μομόα, ήταν ερωτευμένος με την Λίσα από τότε που ήταν 8 χρονών και είχε βάλει σκοπό να την κατακτήσει. Ωστόσο φοβήθηκε να της το αποκαλύψει, και το έκανε μόνο αφότου έκαναν δύο παιδιά μαζί! «Αν της το έλεγα νωρίτερα, θα ακουγόταν πολύ περίεργο και creepy. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω. Ήταν πάντα η βασίλισσα».



Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Ίντερ-Γιουβέντους 2-1: Με buzzer-beater του Σάντσες στο 121' το Super Cup στους «νερατζούρι» - Δείτε τα γκολ

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Ικαρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης