Για την ζωή στην Αμερική, τα παιδιά της και την Eurovision μίλησε η Καλομοίρα.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε αρχικά στην απόφασή της να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.
«Μου έχει λείψει πολύ η Ελλάδα, η δουλειά, ο κόσμος, τα παρασκήνια. Θέλω να έρθω, αλλά είναι δύσκολα με τα παιδιά, γιατί είναι σε μικρή ηλικία και όλοι μας οι συγγενείς βρίσκονται στις ΗΠΑ. Νιώθω ότι δε θα είμαι καλή μαμά, αν κάνω εγώ αυτό που θέλω και εκείνα να μην βλέπουν κανένα συγγενή τους», εξήγησε ηΚαλομοίρα.
Στη συνέχεια, δήλωσε πως νιώθει 100% Ελληνίδα, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αμερική, ενώ τόνισε πως η ζωή που κάνει εκεί δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έκανε στην Ελλάδα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τα παιδιά της δεν την έχουν δει ποτέ να τραγουδάει και αναρωτιούνταν γιατί η μητέρα τους θα δώσει συνέντευξη.
Τέλος, δήλωσε πως ασχολείται ακόμα με το τραγούδι, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη. «Έχω έτοιμα πέντε τραγούδια, το ένα εκ των οποίων είναι για τη Eurovision που το κρατάω αν τύχει να πάω πάλι. Το κρατάω, αν κάτι γίνει», είπε και πρόσθεσε πως ψάχνει ήδη τρόπο για να τα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής