Για την ζωή στην Αμερική, τα παιδιά της και την Eurovision μίλησε η Καλομοίρα.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε αρχικά στην απόφασή της να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.
«Μου έχει λείψει πολύ η Ελλάδα, η δουλειά, ο κόσμος, τα παρασκήνια. Θέλω να έρθω, αλλά είναι δύσκολα με τα παιδιά, γιατί είναι σε μικρή ηλικία και όλοι μας οι συγγενείς βρίσκονται στις ΗΠΑ. Νιώθω ότι δε θα είμαι καλή μαμά, αν κάνω εγώ αυτό που θέλω και εκείνα να μην βλέπουν κανένα συγγενή τους», εξήγησε ηΚαλομοίρα.
Στη συνέχεια, δήλωσε πως νιώθει 100% Ελληνίδα, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αμερική, ενώ τόνισε πως η ζωή που κάνει εκεί δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έκανε στην Ελλάδα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τα παιδιά της δεν την έχουν δει ποτέ να τραγουδάει και αναρωτιούνταν γιατί η μητέρα τους θα δώσει συνέντευξη.
Τέλος, δήλωσε πως ασχολείται ακόμα με το τραγούδι, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη. «Έχω έτοιμα πέντε τραγούδια, το ένα εκ των οποίων είναι για τη Eurovision που το κρατάω αν τύχει να πάω πάλι. Το κρατάω, αν κάτι γίνει», είπε και πρόσθεσε πως ψάχνει ήδη τρόπο για να τα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.