Αύριο θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Κώστας Βουτσάς και η κόρη του, Θεοδώρα έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση για εκείνον
«Σε ευχαριστούμε που μας φρόντισες όλους», έγραψε μεταξύ άλλων
Ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσάκαι λίγο πριν την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, η κόρη του, Θεοδώρα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του.
Με αφορμή την ημέρα, η Θεοδώρα Βουτσάκοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Συγκεκριμένα, έγραψε:«Ξημερώνει 31.12 • Σε μια άλλη διάσταση- ο Νικος, η Ηλεκτρα κι εγω ερχομαστε με τούρτα και δώρα να σου τραγουδήσουμε "Να ζήσεις Κωστακη και χρονια πολλα…". Μάλλον έκανες την καλύτερη δουλειά που την έκανες… Σίγουρα εκεί που εισαι είναι καλύτερα! Να ξερεις ότι Σε αγαπάω πολυ! Παρα πολυ! Μου λείπεις πολυ. Σε σκέφτομαι κάθε μερα! Και οταν μερικές φορές κοιτάω στον καθρέπτη και σε βλέπω, γελάω με γέλιο βαθύ, δυνατό. Είμαστε όλοι καλα. Σε ευχαριστουμε που μας φρόντισες ολους! Ευχομαι να εισαι περήφανος και για την Ηλεκτρα και για μενα».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.