Θεοδώρα Βουτσά: To βίντεο από τον τάφο του πατέρα της και η άγνωστη συγκινητική ιστορία

Θεοδώρα Βουτσά: To βίντεο από τον τάφο του πατέρα της και η άγνωστη συγκινητική ιστορία

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του αείμνηστου ηθοποιού

kostas_theodora_boytsa
Μια ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση έκανε η Θεοδώρα Βουτσά. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού ανήμερα της Παναγίας πήγε μαζί με το σύζυγο και την κόρη της στο Α΄ νεκροταφείο. Η ίδια μέσα από τη δημοσίευσή της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, ιστορία. Όπως εξήγησε, οι γονείς της είχαν χάσει ένα μωρό πριν την αποκτήσουν και έτσι αποφάσισαν όταν γεννήθηκε, να την τάξουν στην Παναγία, όπου και πήρε το όνομα της.

«#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και “έταξαν” το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. “Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;” “Ναι, μπαμπά…” Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία “οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε… και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!” Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα… Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία… Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοδώρα Βουτσά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά...» Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία «οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε... και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα... Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία... Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας... ♥️♾ • • • #ForMyDad #Documentary #KostasVoutsas #TheodoraVoutsa #VoutsaFamily #Love #Forever #FatherDaughter #GreekActor #MyFirstLove #Film #Video #Cinematography #Sony #PressPlay #thestarinyou ♥️✨🌹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης