H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλοςείναι αχώριστοι και ερωτευμένοι. Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τα φετινά του Χριστούγεννα στην μαγευτική Πράγα.
Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους υλικό από την χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους.
«Σας στέλνω την αγάπη μου από την παγωμένη Πράγα. Χρόνια πολλά με υγεία», έγραψε στο Instagram της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνοντας το χιονισμένο τοπίο στην Πράγα.
Μάλιστα πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Η συντροφικότητα υπάρχει και η συμβίωση, τώρα το άλλο είναι το πιο διαδικαστικό, οκ. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.