Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι στο MEGA
Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40
Μελωδικά Χριστούγεννα έρχονται στο MEGA και … τα «λόγια είναι περιττά».
Ένα ξεχωριστό και λαμπερό ρεβεγιόν θα απολαύσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40 στο MEGA. ΟΑντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχεται τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά με αξεπέραστες επιτυχίες και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα συναντιούνται πρώτη φορά τηλεοπτικά και μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια σε σόλο εκτελέσεις και μοναδικά ντουέτα. Ένα πανόραμα επιτυχιών και αναμνήσεων για την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου: «Δεν είναι που φεύγεις», «Έτσι ξαφνικά», «Τολμώ», «Γιατί φοβάσαι», «Ποτέ να μη χαθείς απ' τη ζωή μου», «Είναι στιγμές», «Είσαι παντού και πουθενά», «Κι ύστερα», «Μα δεν τελειώσαμε» και πολλά άλλα εξίσου δημοφιλή.
Μαζί τους ηΕλεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.
Κλείσιμο
Αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:40 στο MEGA, τίποτα καλύτερο από αυτή τη μουσική βραδιά. Τίποτα καλύτερο από την τραγουδισμένη αγάπη.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.