Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο καρκίνος πρέπει να σταματήσει να αποτελεί θέμα - ταμπού»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο καρκίνος πρέπει να σταματήσει να αποτελεί θέμα - ταμπού»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του κι έστειλε στο κοινό ένα μήνυμα αισιοδοξίας

αλμπανης
O Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του και θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και μίλησε ανοιχτά για την ταλαιπωρία που πέρασε, τις σκέψεις του, αλλά και την αισιοδοξία που νιώθει για την ζωή του μετά από την περιπέτειά του.

«Έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος βέβαια, επιλέγει για τον εαυτό του και αποφασίζει πώς θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και για το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης: "Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα"

Στη συνέχεια εξήγησε πως με τον τρόπο σκέψης που είχε στο παρελθόν, σε καμία περίπτωση δε θα μοιραζόταν κάτι τέτοιο με κανέναν. Πλέον, όμως άλλαξε λογική.

Όπως είπε: «Σε προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόμουν καν, δεν θα το επικοινωνούσα αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά, να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που του άφησε, παρά το γεγονός ότι το ξεπέρασε τελικά. Όπως είπε, ακόμα και σήμερα, πολύ συχνά νιώθει φρικτούς πόνους στο σώμα του.

«Πάντα αφήνει κάτι. Και γω σήμερα μπορεί να ζορίζομαι και να έχω προβλήματα, η ζωή είναι όμως ένα μεγάλο πλάνο και αυτό πρέπει να κοιτάς, όχι τα μικρούλια που έρχονται μπροστά σου. Ναι, θα πονάω, αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω. Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες. Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά, αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν».




Ειδήσεις σήμερα:

Φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων για ακόμη 50 ημέρες – Άμεσα η τροπολογία στην Βουλή

H NΔ ποντάρει στη δυναμική που θα φέρει στο ΚΙΝΑΛ η εκλογή νέου αρχηγού

Φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ - Εικόνες ολέθρου στο Κεντάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης