Ο Τράβις Σκοτ στην πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Astroworld - «Δεν κατάλαβα ούτε μία στιγμή πως κάτι πήγαινε λάθος»

Ο Τράβις Σκοτ στην πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Astroworld - «Δεν κατάλαβα ούτε μία στιγμή πως κάτι πήγαινε λάθος»

Ο διάσημος ράπερ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ - 10 άτομα ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του - Ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη και κανένας από τη διοργάνωση δεν τον ενημέρωσε όσο ήταν στη σκηνή

travis_scott
Ένα μήνα σχεδόν μετά την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Φεστιβάλ Astroworld κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Τράβις Σκοτ, ο γνωστός ράπερ έσπασε επιτέλους τη σιωπή του και μίλησε δημόσια στην πρώτη του συνέντευξη από εκείνη τη μέρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό παραγωγό Charlamagne tha God, ο ράπερ αποκάλυψε πως δεν ήξερε καν ότι όσο εκείνος τραγουδούσε στη σκηνή, άνθρωποι ποδοπατούνταν στο κοινό.

A Conversation with Travis Scott and Charlamagne Tha God

«Δεν πρόλαβα καν να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν, βρέθηκα αμέσως αντιμέτωπος με την πίεση του Τύπου. Δεν πρόλαβα να κατέβω από τη σκηνή και να μάθω τι έγινε στην πραγματικότη τα και αμέσως δέχτηκα κριτική. Ξέρεις, ακόμα και μετά το show ακούς πράγματα, αλλά δεν ξέρεις τι ισχύει, δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο Τράβις Σκοτ.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως είναι αυτού του είδους ο καλλιτέχνης που αποζητά την άμεση επικοινωνία με το κοινό του την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Αυτό προσπάθησε να κάνει κι εκείνη την ημέρα, να σιγουρευτει πως όλα είναι εντάξει και οι θαυμαστές του περνούν καλά, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.


«Είμαι αυτός ο καλλιτέχνης, που αμέσως όταν ακούσει κάτι, θα σταματήσει ίσως το κομμάτι για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι οκ και το κοινό να πάρει την προσοχή που του αξίζει. Σταμάτησα πολλές φορές για να δω πως όλοι ήταν καλά και πράγματι το κοινό ανταποκρίθηκε. Δεν κατάλαβα στιγμή πως κάτι πήγαινε λάθος. Άκουγα όλη αυτή τη μουσική, την είχα στα αυτιά μου, δεν άκουσα», εξήγησε.

«Μπορείς να βοηθήσεις μόνο όταν βλέπεις κάτι, όταν ακούς κάτι. Αν αντιληφθείς πως κάτι συμβαίνει, εννοείται θα σταματήσεις. Αν σου το πουν, θα το κάνεις», πρόσθεσε ο Τράβις Σκοτ αφήνοντας έτσι υπονοούμενο πως κανείς από την διοργάνωση δεν τον ενημέρωσε για το τι συνέβαινε από κάτω όσο εκείνος ήταν πάνω στη σκηνή.


Κλείσιμο
Τέλος, εξήγησε πως παρόλο που δεν μπορεί να κάνει κάτι για να γυρίσει τον χρόνο πίσω, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διορθώσει τα πράγματα από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, πρόκειται να αποζημιώσει ο ίδιος τις οικογένειες των θυμάτων και να καλύψει όλα τα έξοδα των κηδειών

«Μπορεί να μην ήμουν ο υπεύθυνος για ό,τι συνέβη, αλλά πρέπει να είμαι υπεύθυνος για όσα έρχονται. Έχω την υποχρέωση να βρω μία λύση για όλα αυτά και να κάνω την αρχή για εμάς τους καλλιτέχνες να παρατηρούμε παραπάνω τι συμβαίνει τριγύρω μας. Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει από εδώ και στο εξής είναι να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο», δήλωσε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος για τον φόνο του συντρόφου της μητέρας του στη Γλυφάδα

«Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης η Όμικρον» λέει Βρετανός λοιμωξιολόγος

Τη διαχωριστική γραμμή της ΝΔ με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ θα περιγράψει στη «γαλάζια» ΠΕ ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης