Ο Τράβις Σκοτ αναλαμβάνει τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων του AstroWorld

Ο Τράβις Σκοτ αναλαμβάνει τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων του AstroWorld

Ο ράπερ δηλώνει συντετριμμένος από την τραγωδία - «Θέλω να σταθώ στην οικογένεια των θυμάτων και σε όσους το έχουν ανάγκη», δηλώνει

scottt
Μετά το χάος που προκλήθηκε στο Φεστιβάλ Astroworld κατά την εμφάνιση του Τράβις Σκοτ, ο ράπερ αναφέρει ότι πρόκειται να αναλάβει τις ευθύνες του για τον χαμό κάποιων ανθρώπων.

Όπως αναφέρει το Billboard, ο ράπερ δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει εκείνος όλα τα έξοδα για τις κηδείες των οκτώ θυμάτων, που «ποδοπατήθηκαν» κατά την διάρκεια της συναυλίας, στο Χιούστον του Τέξας.



Επιπλέον, ο Τράβις Σκοτ δηλώνει συντετριμμένος από την τραγωδία και όπως έκανε γνωστό, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο όχι μόνο τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια.



Συγκεκριμένα, πρόκειται να συνεργαστεί και να χρηματοδοτήσει την BetterHelp, μία διαδικτυακή πύλη, που παρέχει άμεση ψυχική υποστήριξη σε όποιον την χρειάζεται, προσφέροντας δωρεάν ατομικές συνεδρίες θεραπείας.

Ωστόσο, ό,τι κι αν κάνει, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν θα φέρει πίσω τα θύματα, ούτε θα διορθώσει την τραγωδία, που συνέβη. Παρόλα αυτά, θέλει με κάθε τρόπο να αποδείξει την προθυμία του όχι μόνο να αναλάβει ευθύνες για το τραγικό συμβάν, αλλά και να βοηθήσει γενικότερα ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης