Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών σήμερα, 25 Νοεμβρίου, και τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις για την υποστήριξη του γυναικείου φύλου. Σκοπός της σημερινής ημέρας; Να μπει ένα τέλος σε κάθε είδους βία.
Post αφιερωμένο στη σημερινή μέρα έκανε και η Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά όχι μόνο για να στείλει το δικό της δυνατό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών, αλλά και για να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία που είχε στο παρελθόν, έχοντας σχέση με άνδρα ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά.
Η όμορφη youtuber και ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν ένα διάστημα ότι έχει υπάρξει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της. Τώρα, όμως, τόλμησε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία με τις μελανιές στο πρόσωπό της. Όπως εξηγεί, ο τότε συντροφός της την έριξε με δύναμη στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο. Η ΆνναΜαρία Βελλή ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που δέχονται βία από τον σύντροφό τους, να μην φοβούνται, αλλά να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.
«Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα "αγαπημένα" στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα "αγαπημένα" η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.
Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπό μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν: "Τώρα πώς θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο, θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;".
Εκείνος θυμάμαι να ζητάει συγγνώμη, μόνο αφού είδε το εξωγκομα στο μέτωπό μου και "δεν θα το ξανακάνω". Το ξανάκανε και χειρότερα! Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι, το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε, μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει "τι θα πει ο κόσμος". Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ, αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. ♥️
(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε, θα έρθει η αλλαγή.)».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας