Ο Γιάννης Λάτσιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN

Ο Γιάννης Λάτσιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN

«Με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ιβάν Σαββίδης που καλωσόρισε τον κ.Λάτσιο μέσω τηλεδιάσκεψης στα στελέχη του σταθμού

latsios
Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης