Ο Γιάννης Λάτσιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN
«Με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ιβάν Σαββίδης που καλωσόρισε τον κ.Λάτσιο μέσω τηλεδιάσκεψης στα στελέχη του σταθμού
Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.
Ο κ.Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας