Αναβάλλεται προσωρινά η δίκη για το διαζύγιο Κώστα Δόξα - Μαρίας Δεληθανάση

Αναβάλλεται προσωρινά η δίκη για το διαζύγιο Κώστα Δόξα - Μαρίας Δεληθανάση

Τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδίκαση του διαζυγίου τους - Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι έχει υποστεί σωματική βία

doksas
Αν και η δίκη για το διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση ήταν προγραμματισμένη για την Παρακευή 19 Νοεμβρίου, τελικά πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με την συνήγορο της Μαρίας Δεληθανάση, κα. Άρτεμις Διαλυνά, που μίλησε στην εκπομπή OPEN Weekend, η εκδίκαση του διαζυγίου τους προγραμματίστηκε για τις 6 Μαΐου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfvbi3ovssup-st)


Μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του τραγουδιστή, που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, η κα. Διαλυνά υποστηρίζει ότι έχουν καταφέρει πλέον, να διατηρούν μία ομαλή σχέση λόγω του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ορίστηκε νέα ημερομηνία. Πήγε στις 6 Μαΐου του 2022. Ο λόγος ήταν ότι θα εκπροσωπούσε την κ. Δεληθανάση στο δικαστήριο ο πατέρας μου, ο οποίος είχε άλλα δικαστήρια και δεν μπορούσε να τα αναβάλλει. Το δικαστήριο αφορά το διαζύγιο του ζευγαριού, τα υπόλοιπα έχουν γίνει για την επιμέλεια και τη διατροφή. Η απόφαση δεν έχει βγει. Θα περιμένουμε όλοι μαζί κάποιους μήνες. Εκτός των δικαστηρίων, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση έχουν μια ομαλή σχέση, καθώς είναι και το παιδί στη μέση. Η σύζυγος του καλλιτέχνη έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν το Εφετείο θεωρήσει ότι έχει δίκιο η πλευρά του κ. Δόξα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά».



Κλείσιμο
Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης