Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στονΤάσο Ξιαρχό.
«Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.