Τα πέντε όχι της Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ για την αγορά του Chateau Miraval

Τα πέντε όχι της Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ για την αγορά του Chateau Miraval

Πέντε φορές πρότεινε ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του να αγοράσει το ποσοστό ιδιοκτησίας της στο διάσημο κτήμα της Προβηγκίας, η σταρ δεχόταν, μετά ανέβαζε την τιμή και στο τέλος πούλησε σε άλλους

jolie-pitt-0
Ο Φρίντριχ Νίτσε είχε γράψει ότι «είναι αδύνατο να υποφέρουμε χωρίς να κάνουμε κάποιον να πληρώσει γι’ αυτό. Κάθε παράπονο εμπεριέχει ήδη εκδίκηση».
Μερικούς αιώνες μετά τα λόγια του ταιριάζουν απόλυτα στην εμπόλεμη κατάσταση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους πάλαι ποτέ Μπρατζελίνα.

Με μια δικαστική διαμάχη που εξακολουθεί να μαίνεται ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και την περιουσία τους, η διάσημη ηθοποιός εκδικείται ποικιλοτρόπως τον άνδρα που «έκλεψε» κάποτε από την δικιά μας Τζένιφερ Άνιστον.


Πιτ-Τζολί: Τα πέντε όχι της Αντζελίνα στον Μπραντ για την αγορά του Chateau Miraval


Κλείσιμο
Κι αυτή η εκδίκηση κρύβει πολλές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και χτυπήματα που σπάνια γίνονται γνωστά όπως αυτό που διέρρευσε σε έναν μικρό σχετικά κύκλο ανθρώπων και αφορά το διάσημο Chateau Miraval, το κτήμα του πρώην ζευγαριού στην Προβηγκία.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες η οικογένεια Περίν η οποία μαζί με τον Μπραντ Πιτ έχουν από κοινού το Chateau Miraval κάλεσε γύρω στα εξήντα άτομα από όλη την Ευρώπη για να τους παρουσιάσουν την δεύτερη χρονιά της Fleur de Miraval.

Πρόκειται για την ροζέ σαμπάνια που λάνσαραν πέρυσι και έγινε ανάρπαστη, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε πει πριν λίγα χρόνια ο ηθοποιός στους Τόμας και Μαρκ Περίν.

Ότι θα έρθει η ώρα που θα λανσάρουν την δική τους σαμπάνια, έναν διακαή πόθο του ηθοποιού, που ερωτεύθηκε αυτό το κτήμα από την πρώτη στιγμή.
Εν αντιθέσει με την Αντζελίνα, πήγαινε πολύ πιο συχνά για να δει τα αμπέλια, να πει τις ιδέες του και γενικότερα να δείχνει πόσο αγάπησε αυτή την επένδυση στην Προβηγκία.

Κι ύστερα ήρθε ένα θυελλώδες διαζύγιο που εξελίχθηκε σε πολεμικό και το Chateau Miraval δεν ξέφυγε από αυτή την σύρραξη, αφού η Τζολί ήθελε να κάνει την ζωή του πρώην της πολύ δύσκολη.


miraval1


Η κρύα εκδίκηση

Όταν αποφάσισε να πουλήσει το ποσοστό της πριν από λίγα χρόνια σύμφωνα με ένα άγνωστο έως τώρα παρασκήνιο, ο Μπραντ Πιτ της είπε ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει αυτός το μερίδιό της.

Αγνοούσε ίσως, ότι για τις γυναίκες η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Αντζελίνα φρόντισε να του το σερβίρει όχι μία, αλλά πέντε φορές!
Η τακτική της; Γνωστή στους ανθρώπους που έχουν γνώση του θέματος αλλά προτίμησαν ακόμη και τώρα να μην το δημοσιοποιήσουν ευρέως, αρνούμενοι να παίξουν με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο παρασκήνιο λοιπόν, ο Μπραντ και η Αντζελίνα συμφώνησαν πέντε φορές τα τελευταία δυο χρόνια για την αγορά του ποσοστού της, με το τίμημα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά κάθε φορά.

Ποσά δεν έγιναν γνωστά, αλλά όλες τις φορές και μια στιγμή πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές, η Τζολί αρνιόταν να πουλήσει και άφηνε τον πρώην της στα κρύα του λουτρού.

miraval5




Ήταν ο δικός της τρόπος να εκδικηθεί τον Μπραντ Πιτ, γνωρίζοντας ότι αγαπούσε το κτήμα που έβγαλε το διάσημο ροζέ κρασί Miraval και την την Fleur de Miraval.
Τελικά όταν αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της όπως έγινε γνωστό κατέληξε στην διάσημη Ιταλική οινοποιία Tenuta del Mondo από την Τοσκάνη, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερε λεπτομέρειες.

Το πόσο της συμφωνίας παραμένει άγνωστο και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για το deal που ανακοινώθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι αγόρασαν μόνο γη και δεν μπορούν να επέμβουν σε ότι αφορά τα κρασιά που παράγονται και την διανομή τους.

Παρόλα αυτά ο γενικός διευθυντής της Ιταλικής οινοποιίας Τζον Πέπερ δήλωσε ότι «Με την προσθήκη ενός ροζέ αυτού του διαμετρήματος(σσ. το Miraval) είμαστε σε καλή θέση για να ικανοποιήσουμε τις εξαιρετικές απαιτήσεις τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών».

Ο Ντέμιαμ Μακίνι ως διευθύνων σύμβουλος του Stoli Group-στην οποία ανήκει η Tenuta del Mondo-για όλο τον κόσμο, δήλωσε ότι θαύμαζαν από καιρό τα «εξαιρετικά» κρασιά και το εμπορικό σήμα του Miraval και είναι ενθουσιασμένος που κατέχει μια θέση στο πλευρό του Μπραντ Πιτ και των εξαιρετικών σοδειών του.

«Είναι τιμή για μας να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα και δεσμευόμαστε να επενδύσουμε χρόνο το πάθος τόσο στο Chateau όσο και στο εμπορικό σήμα Miraval».

Οι νέοι ιδιοκτήτες του μεριδίου της Τζολί φημίζονται για ένα από τα κορυφαία κόκκινα κρασιά στον κόσμο, την Ornellaia και παρόλο που πολλοί περίμεναν ανακοινώσεις από την οικογένεια Περίν, που «τρέχει» από την αρχή το εγχείρημα του Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία και στο Chateau Miraval κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

miraval2


Πρόσβαση με μέτρο για τους καλεσμένους

Οι καλεσμένοι στην παρουσίαση της σαμπάνιας πριν από δύο εβδομάδες απόλαυσαν την φιλοξενία της οικογένειας, αλλά δεν είδαν τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήταν εκεί δέκα ημέρες και έφυγε μια μέρα πριν από το event.

Ένα event στο οποίο για πρώτη φορά οι καλεσμένοι είχαν πρόσβαση στον κήπο του πύργου, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ ξανά για τέτοια πρόσκληση.
Η οικογένεια Περίν, που διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ έχει φροντίσει ώστε όλοι οι τυχεροί επισκέπτες που εισέρχονται με ειδική άδεια στο κτήμα μην έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, αλλά μόνο σε ότι αφορά τους αμπελώνες, τις δεξαμενές ζύμωσης, τις αποθήκες και κάποια άλλα σημεία.

miraval3


Οι φωτογραφίες επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένα μέρη και πουθενά αλλού ώστε να διαφυλάσσεται η ιδιωτικότητα του μοναδικού πλέον ιδιοκτήτη, που τυγχάνει και ένας από τους πιο διάσημους σταρ της υποκριτικής.
Στην μέση του αχανούς κτήματος δεσπόζει ένας πύργος του 17ου αιώνα με 35 δωμάτια, ο οποίος περιβάλλεται από τους αμπελώνες και τους ελαιώνες ενώ υπάρχει και το περίφημο εκκλησάκι όπου το ζεύγος Πιτ-Τζολί αντάλλαξε όρκους αγάπης και πίστης, όταν όλα φάνταζαν ιδανικά στην ζωή τους.
Η αξία των συγκεκριμένων αμπελιών εκτιμάται πλέον στα 170.000.000 ευρώ, ενώ το οργανικό λάδι που βγαίνει από τις ελιές που υπάρχουν σε μια έκταση 120 στρεμμάτων πωλείται 29 ευρώ το μισό κιλό!

miraval4


Στο εκπληκτικό στούντιο ηχογραφήσεων που ανακαινίζεται,έχουν ηχογραφήσει κατά καιρούς τραγούδια τους οι Rolling Stones, ο Sting, η Sade, οι Pink Floyd κ.α. ενώ σύντομα αναμένονται ηχηρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, φίλοι του Μπραντ Πιτ οι οποίοι θα δουλέψουν τα νέα τους τραγούδια μέσα σε ένα ονειρικό σκηνικό από αμπελώνες και ελαιώνες.


Ειδήσεις σήμερα

Χαλάει ο καιρός - Ομίχλες και βροχές από το απόγευμα και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Πρώτη σύλληψη στο Μεξικό για κατασκοπεία σε βάρος δημοσιογράφου χάρη στο ισραηλινό λογισμικό Pegasus

Βελτιωμένη η επιδημιολογική εικόνα στη Βραζιλία ενώ προχωρούν οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης