Ο Κερκ Ντάγκλας «αποπειράθηκε να βιάσει» τη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη

Ο Κερκ Ντάγκλας «αποπειράθηκε να βιάσει» τη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις της μικρότερης αδερφής της Νάταλι Γουντ στα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα - Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, συνέβη όταν η ηθοποιός ήταν έφηβη

kirk_douglas_natalie_woods_art
Της επιτέθηκε για να την βιάσει. Είχε τα διπλά της χρόνια και δεν δίστασε να δείξει τις σεξουαλικές του ορμές σε μία έφηβη. Η σεξουαλική επίθεση έγινε σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Στα απομνημονεύματά της που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, η μικρότερη αδερφή της αξέχαστης ηθοποιού, Νάταλι Γουντ, Λάνα, δείχνει τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να βιάσει την έφηβη τότε Νάταλι: τον διάσημο ηθοποιό Κερκ Ντάγκλας.

Στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο «Little Sister» (Μικρή αδερφή), η Λάνα μιλάει έξω από τα δόντια και δεν διστάζει να υποστηρίξει ότι η μητέρα τους είχε παροτρύνει την Νάταλι να έρθει σε επαφή με τον Κερκ Ντάγκλας για να της... ανοίξουν οι πόρτες του Χόλιγουντ. Κι όταν η Νάταλι αποκάλυψε στην μητέρα της αυτό που της είχε συμβεί, εκείνη την συμβούλευσε να το χωνέψει...

«Θυμάμαι ότι η Νάταλι φαινόταν ιδιαίτερα όμορφη όταν η μαμά και εγώ την αφήσαμε εκείνο το βράδυ στην είσοδο του ξενοδοχείου Chateau Marmont», εξιστορεί η Λάνα Γουντ στα απομνημονεύματά της. «Το περιστατικό», συνεχίζει, «συνέβη το καλοκαίρι του 1955, την εποχή που η  17χρονη Νάταλι Γουντ συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας The Searchers». Την συνάντηση είχε κανονίσει η μητέρα τους, Μαρία Ζαχαρένκο, η οποία σκέφτηκε ότι «μπορεί να ανοίξουν πολλές πόρτες στην κόρη της, μόνο με ένα νεύμα του διάσημου, όμορφου ηθοποιού», όπως αναφέρει η Λάνα.

kirk_wife
O Κερκ Ντάγκλας με τη σύζυγό του


«Έμοιαζε να πέρασε πολύς καιρός μέχρι η Νάταλι να μπει ξανά στο αυτοκίνητο και με ξύπνησε όταν έκλεισε με δύναμη την πόρτα», γράφει. «Έδειχνε χάλια. Ήταν πολύ ατημέλητη και πολύ αναστατωμένη, και αυτή και η μαμά άρχισαν να ψιθυρίζουν κάτι μεταξύ τους. Δεν μπορούσα να τις ακούσω ή να καταλάβω τα όσα έλεγαν. Προφανώς κάτι κακό είχε συμβεί στην αδερφή μου, αλλά, ό,τι κι αν ήταν ήταν, ήμουν πολύ μικρή για να μου το πουν», προσθέτει.

Όπως αναφέρει η Λάνα, η αδερφή της Νάταλι δεν συζήτησε μαζί της τι συνέβη έως ότου και οι δύο ενηλικιώθηκαν. Αφού περιέγραψε ότι βρέθηκε στη σουίτα του Κερκ Ντάγκλας, είπε στην αδερφή της: «Μου έκανε κακό Λάνα». «Ήμουν τρομοκρατημένη, ήμουν μπερδεμένη», θυμάται η Λάνα, που τότε ήταν 8 ετών. Τότε η ίδια κατάλαβε ότι η αδερφή και η μητέρα της συμφώνησαν να μην κατηγορήσουν δημοσίως τον Κερκ Ντάγκλας γιατί θα ήταν καταστροφή για την καριέρα της Νάταλι. «Να το καταπιείς», τη συμβούλευσε η μητέρα τους, όπως αναφέρεται στο βιβλίο της, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο στον μυστηριώδη θάνατο της Νάταλι Γουντ το 1981.

Κλείσιμο
natalie_wood_robert_wagner
Η Νάταλι Γουντ με τον Ρόμπερτ Βάγκνερ


Η σορός της Νάταλι εντοπίστηκε στα ανοιχτά του νησιού Καταλίνα στην Καλιφόρνια. Αρχικά, οι αρχές έκριναν ότι επρόκειτο για πνιγμό, στη συνέχεια όμως και μετά από χρόνια ερευνών και την εμφάνιση περισσότερων μαρτύρων, οι αρχές έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον σύζυγό της, Ρόμπερτ Βάγκνερ. Τότε, ο Βάγκνερ είχε θεωρηθεί άτομο ενδιαφέροντος. Η Λάνα, όπως και πολλοί άλλοι, θεωρεί ότι ο Ρόμπερτ Βάγκνερ είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της συζύγου του.

Στο βιβλίο της, η Λάνα γράφει επίσης ότι είχε υποσχεθεί στην μεγαλύτερη αδερφή της ότι δεν θα συζητούσε για την σεξουαλική επίθεση του Ντάγκλας, αλλά οι φήμες ήταν τόσο διαδεδομένες που, όταν πέθανε το 2020, σε ηλικία 103 ετών, το όνομα της Νάταλι Γουντ ήταν συνυφασμένο με το όνομά του στο Twitter. «Με κανέναν πλέον κοντά μου για να τον προστατεύσω, είμαι σίγουρη ότι θα με συγχωρήσει που τελικά αθέτησα αυτή την υπόσχεση», υποστηρίζει η Λάνα.

Από την πλευρά του, ο γιος του Ντάγκλας, ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, προέβη σε δήλωση που εκδόθηκε μέσω του γραφείου δημοσίων σχέσεων που διατηρεί: «Είθε και οι δύο να αναπαυθούν εν ειρήνη. Υπενθυμίζεται ότι, λίγο πριν από τον θάνατό του, ο μεγάλος ηθοποιός Κερκ Ντάγκλας είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι ήταν γυναικάς και άπιστος στον γάμο του.

kirk-michael
Ο Κερκ Ντάγκλας με τον γιο του, Μάικλ



Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος του έτους το χάπι της Merck στην Ελλάδα, λέει η Μίνα Γκάγκα

Η εκπληκτική φωτογραφία της Δυτικής Ελλάδας που τράβηξε αστροναύτης της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

«Αρκετά με το μπλα μπλα»: Στους δρόμους της Γλασκώβης οι νέοι για το κλίμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης