Φλέβα χρυσού χτύπησε ένας απατεώνας που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Καβάλα το περασμένο Σάββατο, με το πρόσχημα ότι ήθελε να το νοικιάσει. Ο δράστης κατάφερε να αδειάσει τον αρκετά «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό της ανυποψίαστης γυναίκας.
Η ιδιοκτήτρια ανταποκρίθηκε στο e-mail που της έστειλε ο επίδοξος ενοικιαστής ζητώντας της τους κωδικούς του e-banking, δήθεν για να καταθέσει τα ενοίκια που του ζήτησε. Μόλις τα έδωσε, όμως, διαπίστωσε με τρόμο ότι μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της σε άλλους ούτε λίγο ούτε πολύ 50.000 ευρώ!
Η γυναίκα έτρεξε αναστατωμένη στην Ασφάλεια Καβάλας όπου κατήγγειλε την απάτη και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση για την ταυτοποίηση του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη και των κατόχων των λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το υπέρογκο ποσό, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.