Σάκης Κατσούλης: «Δεν τα βρήκαμε με την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου»

Σάκης Κατσούλης: «Δεν τα βρήκαμε με την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου»

Ο νικητής του Survivor εξηγεί γιατί δεν συνεργάστηκε τελικά με την παρουσιάστρια

κατσουλης
Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή Love It.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο νικητής του Survivor,  «δεν τα βρήκανε» με την ομάδα της Μαλέσκου. «Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα Μέσα. Βέβαια, μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκαμε και έτσι, πήραμε από κοινού την απόφαση να μην είμαι στην εκπομπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σάκης Κατσούλης: Γιατί δεν συνεργάστηκε με τη Μαλέσκου


Κλείσιμο
Σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του Αλέξη Παππά και τον ρόλο του ως ο νέο Bachelor, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι μία κατηγορία μόνος του, όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor. Νομίζω αυτό είπε και στο intro της εκπομπής. Είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία, αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς».

Όσον αφορά την σχέση του με την Μαριαλένα, ο Σάκης Κατσούλης επιμένει ότι δεν είναι μαζί, απλώς ήρθαν  πολύ κοντά λόγω του ριάλι και αυτή η δύσκολη συνθήκη τους έκανε να εκτιμήσουν ξανά κάποια πράγματα. «Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα, ήταν αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε. Περάσαμε μια κατάσταση, την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει. Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί», είπε. 



Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχία για την τρύπα του όζοντος στον Νότιο Πόλο - Είναι μεγαλύτερη και από την Ανταρκτική

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βατόπουλος: Πιθανή η αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά -Τι θα γίνει με την τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης