Η Μαριαλένα Ρουμελιώτηκαι ο Σάκης Κατσούλης απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor και μίλησαν στο περιοδικό Hello! μεταξύ άλλων για το ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά τους με την συμμετοχή τους στο Survivor αλλά και το πώς το διαχειρίστηκαν οι οικογένειές τους.
Θεωρείτε ότι οι οικογένειές σας εκτέθηκαν; Σ.Κ.:Είμαι ικανοποιημένος από την στάση της οικογένειάς μου. Η μόνη που μίλησε σε κάμερα είναι αδελφή μου, ελάχιστες φορές. Ξέρω όλα όσα έχουν ακουστεί για τα social media αλλά την έχω ρωτήσει και μου είπαν ότι φτιάχτηκαν πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της. Μ.Ρ.:Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από τηλεόραση, όπως δεν είχα κι εγώ. Μπήκα στο παιχνίδι χωρίς να ξέρω τίποτα για κάμερες, κανάλια και δημοσιογράφους, οπότε δεν της είπα ποτέ κάτι. Δεν φανταζόμουν άλλωστε ότι θα την πλησίαζαν για να μιλήσει σε κάμερα. Λόγω της απειρίας της επηρεάστηκε κι είπε όσα είπε. Σ.Κ.:Δεν υπάρχει καμία κακία ή πικρία από πλευράς μου. Ήταν η αντίδραση μιας μητέρας που έχει πλήρη άγνοια από κάμερες.
Η μητέρα της Μαριαλένας είπε χαρακτηριστικά ότι εξαρχής δεν είχε συμπαθήσει τον Σάκη, ενώ τον Γιώργο Λιβάνη τον έβαλε αμέσως στην καρδιά της. Μ.Ρ.:Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω, δεν υπάρχει λόγος. Σ.Κ.:Για εμένα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).