Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλατεία Βασιλειάδη θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και μοιράζονται στιγμές εν αναμονή του παιδιού τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.
Και οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media, ενώ η καλλονή σύντροφος του τραγουδιστή αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της.
Αυτή την φορά, ο σύντροφός της την απαθανάτισε, ενώ βρίσκεται μέσα στην πισίνα, φορώντας ένα φλοράλ μπικίνι. Η Γαλατεία Βασιλειάδη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η φουσκωμένη της κοιλίτσα μαρτυρά τον σύντομο ερχομό του μωρού τους. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 3χρονο Άγγελο.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.