Κατερίνα Καινούργιου: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Κατερίνα Καινούργιου: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Με μία ανάρτηση στο Instagram έστειλε το μήνυμά της η γνωστή παρουσιάστρια 

ksy
Ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει και ο τετράποδος φίλος της και στην λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε την ανασκόπηση της. Όπως ανέφερε, ακόμα και μέσα στο σκοτάδι, που επικρατεί, εκείνη ελπίζει να έρθει η αλλαγή.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάτω από αυτα τα υπεροχα χρώματα της χωρας μας κ μέσα στην ἀγκαλια του kiton μου... Ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά, πάντα κάτι μέσα μας ελπίζει…Ελπίζει πως ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες που βιώνουμε όλοι μας, κάτι θα γίνει, κάτι θα αλλάξει, κάποιος φως θα ξεπροβάλλει μέσα από το τόσο σκοτάδι που μας έχει περικυκλώσει…Ελπίζουμε, πως θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο στο οποίο το καλό θα υπερισχύει … Ας βάλουμε ο καθένας τα δυνατά του. Και ξερετε πως κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας…Το βλέπουμε κάθε φορά που είμαστε αναγκασμένοι να πέσουμε, αλλά βρίσκουμε το θάρρος και σηκωνόμαστε πάλι. Έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κερδίζουμε. Έχουμε αξίες…Πιστεύουμε σε ιδανικά. Κρύβουμε μέσα μας ένα μεγαλείο ψυχής που πάντα κάποιος το προδίδει,κάποιος το αγνοεί, κάποιος το αδικεί. Υπάρχει όμως. Και θα υπάρχει όσο είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι ! Η αλλαγή είμαστε εμείς. Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως… Σας στέλνω την αγάπη μου…🙏🏻 Καλο Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου …»

Δείτε την ανάρτησή της:







Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός την Κυριακή για έξι περιφέρειες - Καλύτερη εικόνα σε Αρχαία Κόρινθο και Εύβοια

Κρήτη: Ανήλικη κινδύνευσε στα Μάλια - Δείτε βίντεο με τη στιγμή της διάσωσης

Συναγερμός για τα κρούσματα στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης