Γουίτνεϊ Χιούστον: Εννιά χρόνια μετά τον θάνατό της, το ολόγραμμά της... ανεβαίνει στη σκηνή

Γουίτνεϊ Χιούστον: Εννιά χρόνια μετά τον θάνατό της, το ολόγραμμά της... ανεβαίνει στη σκηνή

Ένα μοναδικό show στο Λας Βέγκας με το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον να... ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της

whitney-houston-arthro
Αν και πέρυσι γνώρισε πολλές αναβολές λόγω του κορωνοϊού, η περιοδεία «An Evening With Whitney» θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτή την χρονιά στο Λας Βέγκας.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο show, όπου το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον θα χαρίσει στο κοινό μία μοναδική εμπειρία, σαν να βλέπουν στην σκηνή την θρυλική τραγουδίστρια, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2012.

Συγκεκριμένα, η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας. Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας έχει δημιουργηθεί με τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το show θα ολοκληρώσουν χορευτές και μουσικοί, που θα βρίσκονται live στην σκηνή.

An Evening with Whitney Houston


«Η συγκεκριμένη παράσταση είναι προϊόν της ανεξάντλητης φαντασίας μου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό show, που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Η Γουίτνεϊ δεν είναι πια μαζί μας, αλλά η μουσική της θα ζει για πάντα μαζί μας», αναφέρει η πρώην μάνατζερ της σταρ, Πατ Χιούστον, η οποία και επιμελήθηκε την περιοδεία.

Στο παρελθόν, η εταιρεία BASE, η οποία έφτιαξε το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον είχε ασχοληθεί ξανά με την δημιουργία ολογραμμάτων για την Μαρία Κάλλας και τον Ρόι Όρμπινσον. «Ξέρω ότι συνεργαστήκαμε με τους σωστούς ανθρώπους. Η εταιρεία BASE καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό ολόγραμμα αυτή την φορά. Η Γουίτνεϊ είναι ένα φαινόμενο. Οι φανς της δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο», είπε η Πατ Χιούστον.

Κλείσιμο


Βέβαια, είναι πολλοί οι φανς της τραγουδίστριας, οι οποίοι θεωρούν πως το show είναι «φθηνό» και σε καμία περίπτωση ένα ολόγραμμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ίδια πάνω στην σκηνή. «Η στιγμή, που τραγουδούσε και έκλεινε τα μάτια της, ήταν κάτι θεϊκό. Ήταν σαν να μιλούσε με τον Θεό εκείνη την στιγμή. Αυτό δεν πιάνεται από κανένα ολόγραμμα», ανέφερε ένας θαυμαστής της στο Twitter.




Ειδήσεις σήμερα: 

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να σας κάνω περήφανους»

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται κατά 2% εν μέσω πανδημίας για να τονωθεί η ψυχολογία της αγοράς

Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης