Την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Η διάσημη τραγουδίστρια, που ήταν άλλωτε ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το τελευταίο διάστημα είχε περιορίσει κατά μεγάλο βαθμό τις αναρτήσεις της μετά τα δυσάρεστα νέα του διαζυγίου έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.
Όπως είναι γνωστό, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο, όπου και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε μία φωτογραφία της, που την δείχνει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές λίγες ώρες πριν ανέβει στην πίστα.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε όλο νόημα: «Μόνο θετική ενέργεια».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.