Την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Η διάσημη τραγουδίστρια, που ήταν άλλωτε ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το τελευταίο διάστημα είχε περιορίσει κατά μεγάλο βαθμό τις αναρτήσεις της μετά τα δυσάρεστα νέα του διαζυγίου έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.
Όπως είναι γνωστό, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο, όπου και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε μία φωτογραφία της, που την δείχνει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές λίγες ώρες πριν ανέβει στην πίστα.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε όλο νόημα: «Μόνο θετική ενέργεια».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας