O Ηλίας Μπόγδανος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος νικητής του Survivor πέντε ημέρες μετά τον τελικό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο τραγουδιστής, αρχικά, απομονώθηκε στο σπίτι του, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του έγινε πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.
Χθες το απόγευμα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram μια νέα φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο αποκαλύπτοντας πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθει αρκετά καλύτερα.
«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας». Ειδήσεις σήμερα
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης