Η Μαριαλένα Ρουμελιώτηκαι ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και παραχώρησαν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, οι δυο πρώην ρωτήθηκαν αν είναι και πάλι ζευγάρι.
Εξάλλου οι δυο τους κάνουν συνεχές κοινές εμφανίσεις. Τα δύο παιδιά ανέφεραν πως δεν είναι ξανά ζευγάρι, όμως δεν γνωρίζουν τι θα γίνει στο μέλλον.
«Το να συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.
Κατόπιν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε: «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.