Τζίλιαν Άντερσον: Τέρμα τα σουτιέν για εμένα, κι ας φτάσουν τα στήθη μου μέχρι τον αφαλό!

Τζίλιαν Άντερσον: Τέρμα τα σουτιέν για εμένα, κι ας φτάσουν τα στήθη μου μέχρι τον αφαλό!

Για την 52χρονη η «αποχή» από το σουτιέν δεν είναι κάτι παροδικό, λόγω καραντίνας, αλλά... απόφαση ζωής

gillian_anderson
Μπορεί το lockdown και η τηλεργασία να έβγαλαν προσωρινά από την καθημερινότητα πολλών γυναικών ανά τη υφήλιο τον στηθόδεσμο, όμως για μία τουλάχιστον από αυτές η «αποχή» από το σουτιέν δεν είναι κάτι παροδικό, αλλά... απόφαση ζωής.

Όπως αποκάλυψε σε ένα Instagram live video την περασμένη Δευτέρα η Τζίλιαν Άντερσον, έχει πλέον σταματήσει να φοράει σουτιέν, και δεν δίνει δεκάρα για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο σώμα της αυτή η απόφαση. «Δεν φοράω πια στηθόδεσμο. Δεν μπορώ, λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο γ@@να άβολο», είπε χαρακτηριστικά η 52χρονη πρωταγωνίστρια των πετυχημένων σειρών «Sex Education» και «Τhe Fall».



Η ειλικρινής παραδοχή της Άντερσον επικροτήθηκε από αρκετές γυναίκες στα social media, οι οποίες ταυτίστηκαν με την απέχθεια της όμορφης ηθοποιού στο καταπιεστικό εσώρουχο. «Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και ακούω συχνά άσχημα σχόλια για αυτό. Με χαροποιεί λοιπόν πολύ που σταμάτησε και η Τζίλιαν να φοράει», αναφέρει το σχόλιο μιας χρήστη. «Αν η Άντερσον που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy λέει όχι στα σουτιέν, ποιες είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε», ρωτά ένα άλλο σχόλιο.

Η Άντερσον, που είχε βραβευτεί με Emmy το 1997 για το «X-Files» έλαβε φέτος την έκτη της υποψηφιότητα στα βραβεία για την ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στο «The Crown».


Ειδήσεις σήμερα

Βασιλακόπουλος: Δεν γίνεται ανοσία αγέλης χωρίς εμβόλια - Πρέπει να νοσήσουν 4 εκατομμύρια

Αποκάλυψη protothema.gr: Ο αστυνομικός ανάγκασε τη 19χρονη να γυρίσει πορνό

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του πρόεδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας Ιωάννη Καζάζη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης