H Gillian Anderson χώρισε με τον συγγραφέα της σειράς The Crown

H Gillian Anderson χώρισε με τον συγγραφέα της σειράς The Crown

Το ζευγάρι ήταν αχώριστο τα τελευταία 4 χρόνια - Η σχέση τους επιβαρύνθηκε από τις προσωπικές τους υποχρεώσεις καθώς και οι δύο είχαν παιδιά από προηγούμενο γάμο

gillian-anderson-peter-morgan3
H Gillian Anderson και ο Peter Morgan αποφάσισαν να χωρίσουν... φιλικά μετά από 4 χρόνια σχέσης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην πολυσυζητημένη 4η σεζόν του The Crown στο Netflix, της οποίας δημιουργός είναι o Morgan. Μάλιστα εκείνος ήταν που της πρότεινε το ρόλο της Margaret Thatcher.

Για τη βρετανική σόουμπιζ, αποτελούσαν ένα από τα πιο γνωστά και λαμπερά ζευγάρια, όμως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δυο τους δεν είχαν κάνει το βήμα της συγκατοίκησης όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα «δεμένο» όσον αφορά στις καριέρες τους. Πέρα από την Anderson που είναι περισσότερο γνωστή στο ελληνικό κοινό, ο Morgan εκτός του The Crown, κέρδισε υποψηφιότητα για όσκαρ σεναρίου το 2006 για την ταινία The Queen στην οποία πρωταγωνίστησε η Hellen Mirren.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, καθώς επιβαρύνθηκε αρκετά από τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις - και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους- και αποφάσισαν να παραμείνουν καλοί φίλοι.

Η Gillian έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για τον ρόλο της ως πράκτορας Σκάλι στην σειρά που άφησε ιστορία, το X-Files αλλά και σε άλλες σειρές διαμάντια όπως το Fall.


36982770-9065469-image-a-39_1608242049923
H Gillian Anderson στο Crown ως Margaret Thatcher
36982774-9065469-image-a-40_1608242080228
Το ζευγάρι στα παρασκήνια του Crown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης