Ο Τζόνι Λι Μίλερ μπαίνει στο καστ του θρυλικού «The Crown»

Ο Τζόνι Λι Μίλερ μπαίνει στο καστ του θρυλικού «The Crown»

Ο ηθοποιός -και πιθανός νέος σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί- θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ

lee_miller
Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» έχουν ήδη ξεκινήσει και η νέα προσθήκη στο καστ μόλις ανακοινώθηκε.

Η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία υποδύθηκε η Τζίλιαν Άντερσον στην 4η σεζόν της σειράς, δίνει την σκυτάλη της χώρας στον Τζον Μέιτζορ. Τον Βρετανό πρωθυπουργό θα υποδυθεί ο Τζόνι Λι Μίλερ.



Ο -επίσης- Βρετανός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία Trainspotting, ενώ πρόσφατα συμμετείχε επίσης στην σειρά Elementary.

Η πλοκή της 5ης σεζόν θα ακολουθεί όλα τα σημαντικά γεγονότα, που συνέβησαν κατά την διάρκεια της θητείας του Τζον Μέιτζορ, από τον Πόλεμο του Κόλπου το 1991 εώς και την επαναδιαπραγμάτευση της ειρηνευτικής διαδικασίας με την Βόρεια Ιρλανδία. Ακόμα, θα υπάρξουν αναφορές στο τέλος του γάμου του πρίγκιπα Κάρολου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και στον τραγικό της θάνατο το 1997.

Κλείσιμο


Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία για τον Τζόνι Λι Μίλερ να συμμετάσχει στην εν λόγω σειρά, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflix, μετά τα La Casa De Papel και Elite. Βέβαια, αυτό το διάστημα ο ηθοποιός «μετράει κι άλλες επιτυχίες», όχι μόνο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική του ζωή με τις φήμες να θέλουν μία πιθανή επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, αφού πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να μπαίνει στο διαμέρισμά του με ένα μπουκάλι κρασί την ημέρα των γενεθλίων του.








Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης