Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η «προκλητική» στάση της οικογένειάς της μετά την χθεσινή αποκαλυπτική της κατάθεση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η «προκλητική» στάση της οικογένειάς της μετά την χθεσινή αποκαλυπτική της κατάθεση

Η «αδιαφορία» της αδερφής της και το «ενδιαφέρον» των γονιών της - Η τραγουδίστρια διεκδικεί πίσω τον έλεγχο της ζωής της - Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

spears
«Προκλητική» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την στάση της οικογένειας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την χθεσινή κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου σχετικά με την κηδεμονία της.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε δημόσια πως δεν έχει κανέναν έλεγχο της ζωής της, της περιουσίας της, αλλά και του σώματος της. Την απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς της ζωής της έχει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς. Η ίδια δικαιούται μονάχα 2.000 δολάρια εβδομαδιαίως από την περιουσία της, δεν επιτρέπεται να κάνει παιδιά, ενώ φοράει παρά την θέλησή της σπιράλ ως μέθοδο αντισύλληψης.



Κι ενώ θα περίμενε κανείς ο πατέρας της να εμφανιστεί μετανοημένος ή έστω να μην προβεί σε κάποια δήλωση, εκείνος εξέφρασε την «βαθύτατη λύπη» του για την κόρη του στο Hollywood Reporter. «Λυπάμαι που άκουσα ότι η κόρη μου υπέφερε και πόνεσε τόσο. Μου λείπει πάρα πολύ», δήλωσε ο Τζέιμι Σπίαρς, ενώ πριν λίγο καιρό αρνούταν τις φήμες που διέρρεαν οι θαυμαστές της ποπ σταρ μέσω του κινήματος #FreeBritney, χαρακτηρίζοντας τους «συνωμοσιολόγους, που δεν γνωρίζουν τίποτα».

Από την άλλη μεριά, η μητέρα της Λιν Σπίαρς, έδειξε έντονη ανησυχία μετά την κατάθεση της κόρης της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της στο US Weekly. Πιθανότατα η νευρικότητα της πηγάζει από το γεγονός ότι η κόρη της αποκάλυψε πως και η ίδια είχε μερίδιο ευθύνης για την «ομηρία» της. «Με έκανε να νιώθω ακριβώς όπως και ο πατέρας μου. Είχαν τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα, αλλά διαφορετική τακτική», δήλωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώπιον της δικαστή Μπρέντα Πέννυ.



Την μεγαλύτερη όμως, δυσαρέσκεια για τους φανς της τραγουδίστριας, έχει προκαλέσει η «αδιαφορία» της αδερφής της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς. Χθες, καθ’ όλη την διάρκεια της δίκης, εκείνη αναρτούσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την κόρη της. Όταν μάλιστα, κάποιοι χρήστες αναφέρθηκαν στο ζήτημα της κηδεμονίας, εκείνη έσπευσε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2020 είχε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις «ψυχικές ασθένειες», από τις οποίες πάσχει η αδερφή της, όπως υποστηρίζει. «Αν πάσχεις από κάποια ψυχική ασθένεια ή φροντίζεις κάποιον, ο οποίος πάσχει, τότε γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να δείχνεις σεβασμό στην κατάστασή του, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα και του ίδιου του ατόμου, αλλά και της οικογένειας, που προσπαθεί να τον προστατεύσει, ακόμα κι αν αυτό δεν βγαίνει έτσι προς τα έξω», είχε δηλώσει. 







Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης