Το Cook Beef υποδέχεται τη Σπυρούλα Κάιζερ

Το Cook Beef υποδέχεται τη Σπυρούλα Κάιζερ

Το κορίτσι του GNTM φέρνει ταραχή στην πιο ανατρεπτική μαγειρική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης. Εντυπωσιακές συνταγές, ρομαντικό σκηνικό, πρωτότυποι γευστικοί συνδυασμοί και μια δοκιμασία έκπληξη, απόψε στις 18:20 στο Star.

cook_beef_summer_main
Άρωμα γυναίκας έχει το αποψινό επεισόδιο του Cook Beef. O Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης στρώνουν τραπέζι πλάι στη θάλασσα και υποδέχονται τη Σπυρούλα Κάιζερ.

Το κορίτσι του GNTM δέχεται τις ιδιαίτερες περιποιήσεις του Χρήστου και γοητεύει την παρέα. Τουλίπες, μουσική και ένα μενού που συνδυάζει ελληνικές και ασιατικές γεύσεις συνθέτουν το τέλειο ρομαντικό σκηνικό.

Ακόμα, οι πέντε σεφ ετοιμάζουν δείπνο για… πεθερές και μας δείχνουν τρόπους να τις εντυπωσιάσουμε και να κερδίσουμε τη συμπάθειά τους.

COOK BEEF - trailer Σάββατο 19.6.2021

Cheesecake ωμό ή ψημένο;
Δύσκολη απόφαση, αλλά δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοια διλήμματα αφού μπορούμε να απολαύσουμε και τις δύο εκδοχές. Ο Χρήστος και ο Σταύρος δείχνουν τις πιο λαχταριστές συνταγές και δίνουν τα πιο χρήσιμα tips.

Το απόλυτο burger beef!
Η αποψινή δοκιμασία μοιάζει απλή αλλά κρύβει πολλές παγίδες. Ο Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, και ο Σάββας σε μία διασκεδαστική μάχη φτιάχνουν λαχταριστά burger πιο γρήγορα και εύκολα ακόμα και από το delivery! Ο Νίκος, ο Σταύρος, ο Μάνος και φυσικά ο αγαπημένος σκύλος Μάκης, τους παρακολουθούν και φυσικά κρίνουν και επιλέγουν τον νικητή.

Όλα τελειώνουν με κιθάρα και τραγούδι στην παραλία και το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο Σάββατο στις 18:20 στο Star

CookBeef Ep 11









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης