Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα
Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Ελληνίδα ηθοποιός
Πέννυ Λουπάκη
Η Αθηνά Οικονομάκου προετοιμάζεται για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και μοιράζεται με το κοινό της στο Instagram μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.
Η ηθοποιός δείχνει τον τελευταίο καιρό να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ από στιγμή σε στιγμή το παιδί της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο θα έρθει στη ζωή.
Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram εμφανίζεται με ένα φλοράλ φόρεμα να κρατά την κοιλίτσα της, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας δηλώνει πως δεν έμεινε πολύς καιρός για να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.
Συγκεκριμένα, γράφει: «Λίγες μέρες ακόμα με την κοιλίτσα μου...».
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα