Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν σήμερα, Τετάρτη, τον 30χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, έπειτα από τον βίαιο ξυλοδαρμό του σε νυχτερινό κατάστημα.
Η κηδεία τελέστηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό ΑγίουΜηνά, στη Λεύκα Πατρών, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν το όνομά του και τον χειροκροτούσαν, σε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης (6/1), στην περιοχή της Εγλυκάδας όπου κατοικεί η οικογένειά του, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί τη σορό του άτυχου άνδρα. Το κλίμα ήταν βαρύ, με συγγενείς και φίλους να εκφράζουν τη θλίψη και τον πόνο τους για την απώλεια, λίγο πριν από την τελετή του τελευταίου αποχαιρετισμού.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι