Η Μαρία Μανουσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, και δήλωσε πως δεν μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι της χωρίς εκείνον. Πολλές φορές του μιλάει και όταν καταλαβαίνει πως δεν είναι δίπλα της, δακρύζει. Το γεγονός, όμως, πως έχει τα παιδιά της στο πλευρό της και πάλι την έχει βοηθήσει πολύ.
Η Μαρία Μανουσάκη είπε συγκινημένη για τον θάνατο του Μανούσου Μανουσάκη: «Ο Μανούσος είναι μαζί μου και πιστεύω ότι θα είναι μαζί μου πάντα. Είχε μια κούπα που έπινε τον καφέ του, αυτή η κούπα τον περιμένει ακόμα. Με το που ξυπνάω το πρωί, έχω φύγει από το σπίτι. Δεν θέλω να είμαι ακόμα στο σπίτι. Το «μόνη μου» με πειράζει, με ενοχλεί, είναι άγριο πράγμα. Του μιλάω, μου απαντάει, άμα δεν μου αρέσει αυτό που μου απαντάει βάζω και φωνή, μετά συνειδητοποιώ ότι είναι στο μυαλό μου. Με πιάνουν και τα δάκρυα. Έχω βρει έναν αστείο τρόπο να με βγάζει από αυτά τα συναισθήματα, ακούω ένα τσιγγάνικο τραγούδι. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον και ίσως αυτό είναι έρωτας. Ήταν ξαφνικό, μας εγκατέλειψε χωρίς να μας πει τίποτα. Δεν ήθελε να φοράω μαύρα, γι’ αυτό πολλές φορές όταν έχει τα τρίμηνα, τα εξάμηνα, φοράω κόκκινα και άσπρα. Έχω και τα παιδιά μου εδώ και είμαι ευτυχισμένη που αποφάσισαν να γυρίσουν στην Ελλάδα και τα δύο. Τα εγγόνια μου είναι όλα τα λεφτά. Η εγγονή μου η Νέδα μου είπε “γιαγιά, τώρα εγώ με ποιον θα παίζω καραγκιόζη;”. Είχε πολύ ωραία ρούχα ο Μανούσος και τα έδωσα σε φίλους και σε ιδρύματα. Θέλω να του πω “θέλω να έρθεις να μου κρατήσεις το χέρι”. Αυτό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfi8461wj2ux)
Ο Μανούσος Μανουσάκης άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Νοεμβρίου 2024, σε ηλικία 74 ετών, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία. Ο σκηνοθέτης είχε διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.